Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale.

x
x

INFORMACIONE RRETH SHËRBIMEVE QË OFROHEN TEK TOYOTA ALBANIA.

Pas vendimeve të qeverisë dhe për të garantuar sigurinë e të gjithëve, Salloni dhe Servisi i autorizuar Toyota qëndron i hapur në orarin 08:00-16:30, duke respektuar të gjitha kushtet e higjenës sipas kërkesave të autoriteteve shëndetësore.

Paraprakisht duhet që të lini takimin tuaj në numrin e telefonit 0686062830 dhe të informoheni rreth masave higjenike për të respektuar rekomandimet më të fundit të autoriteve shëndetësore.

Sidoqoftë, ekipet tona të shitjeve, servisit dhe pjesëve të këmbimit mund të kontaktohen edhe nga distanca. Ju mund të përdorni format tona të kontaktit në dispozicion në faqen tonë www.toyotaalbania.al për të dërguar kërkesën tuaj.

Ndërsa presim t'ju shohim përsëri, kujdesuni për veten dhe të dashurit tuaj.

Ekipi i Toyota Albania

Kontaktet:
Zyra e shitjeve: 0692081552; 0692081554
Recepsioni i pas-shitjes: 0686062830
Servisi: 0692081550; 0682033845; 0692081553
Pjesët e këmbimit: 0694073907
Marketing: 0686062822