Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Jeta bëhet më e këndshme kur udhëton me AYGO. Kompakte, e qetë dhe e shkathët, AYGO është e lehtë për t'u drejtuar në çdo rrugë. Projektuar për të joshur me pamjen e saj të ndritshme, të guximshme dhe të veçantë. Me disa ngjyra të veçanta që ofrohet, AYGO ju jep lirinë për të shprehur vetveten.

Më shumë argëtim në udhëtim

Përzgjedhja e ngjyrës

068 - E bardhë

Pajisjet

AYGO në çdo detaj

E rafinuar, e dallueshme dhe unike, TOYOTA AYGO është e mirë pajisur për të përmbushur nevojat tuaja.

X-S

 • Anti-lock Brake System (ABS) me Electronic Brake force Distribution (ABS + EBD)
 • Kontroll i stabilitetit të mjetit (VSC)
 • SRS Airbag para për shoferin dhe pasagjerin (Sistem on/off për airbag pasagjeri para)
 • SRS Airbag anash për shoferin dhe pasagjerin
 • SRS Airbag perde
 • Sinjalizues për mosvendosjen e rripit të sigurimit
 • Rripi i sigurimit i kapur në tre pika dhe me tensionues (për sediljet para)
 • Rripi i sigurimit i kapur në tre pika (për sedijet prapa)
 • Pjesa para x-panel me imitim karboni
 • Radio me dy altoparlantë, dalje USB dhe AUX
 • Difusori prapa me imitim karboni
 • Timoni i rregullueshëm në lartësi
 • Mbështetëse për kokën për sediljet para dhe prapa
 • Timon elektrik (EPS)
 • Disqe çeliku14" me goma 165/65R14
 • Mbajtëse gotash: 2 para; 1 prapa
 • Sistem sinjalizimi për presionin e gomave
 • LED daytime
 • ISOFIX
 • Immobilizer

X

përfshin opsionet e nivelit X-S dhe ka më shumë:

 • Ajër i kondicionuar
 • Xhamat e para me mbyllje elektrike
 • Mbyllje e dyerve me komandë në largësi
 • Ngjyrat X-S dhe X : Opake - Bardhë (068), Kuqe (3P0);Metalike - Argjendi (1E7), Grafite (1E0);

X-connect

përfshin opsionet e nivelit X dhe ka më shumë:

 • Pasqyrat anësore elektrike dhe me ngrohje
 • Timon i veshur me lëkurë
 • Kamera në pjesën e pasme
 • Bluetooth
 • Kapakët e pasqyrave dhe dorezat e dyerve në ngjyrën e makinës
 • Leva e marsheve e veshur me lëkurë
 • Limitator shpejtësie (vetëm në kambio manuale)
 • X-touch multimedia sistem me display 7" touch-screen
 • Dy altoparlantë shtesë
 • Sedijet e pasme të ndara (50:50)
 • Disqe çeliku15" me goma 165/60R15
 • Takometër
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme në lartësi
 • Timon multifunksional
 • Dorezat e dyrve nga brenda të kromuara
 • Ngjyrat X-play : Opake: Bardhë (068), Kuqe (3P0)
 • Metalike - Argjendi (1E7), Grafite (1E0) Blu e errët (8R7) Blu (8W9) Zezë (211) "

X-cite

përfshin opsionet e nivelit X-connect dhe ka më shumë:

 • Tavani i lyer me ngjyrë të zezë
 • Disqe alumini 15" , të zeza me detaje të kuqe
 • Kapaku rrethor tek leva e marsheve e kuqe
 • Tapiceri me detaje të kuqe dhe qepje
 • Tapete "AYGO" me tegela të kuqe
 • Kapakët rrethorë të ventilatorëve të kuqe
 • Paneli qëndror i zi me shkëlqim
 • Kapakët e pasqyrave të zeza me shkëlqim
 • Pjesa para X me zgjatime anësore të zeza me shkëlqim
 • Dorezat e dyerve të zeza me shkëlqim
 • Difusori prapa me shkëlqim të zi
 • Ngjyrat X-cite : Opake Kuqe (3P0), Violet (9AC)

X-wave

përfshin opsionet e nivelit X-cite dhe ka më shumë :

 • X-wave ofrohet me kit antipunkturë
 • Tapete "AYGO"
 • Tavani me hapje elektrike me copë të zezë
 • Sedilje sportive pjesërisht me lëkurë
 • Paneli qëndror i zi
 • Disqe alumini 15"
 • Kapaku rrethor tek leva e marsheve i zi
 • Ngjyrat X-wave : Opake: Bardhë (068), Kuqe(3P0)
 • Metalike - argjendi (1E7), Grafite (1E0) Blu e errët (8R7) Blu (8W9) Zezë (211) "

Specifikimet teknike

 

Karakteristika teknike 5 МТ x-shift
Vellimi i motorit

cm3

998 998
Fuqia maksimale kf @ rpm 72 / 6000 72 / 6000
Rrotullimet maksimale të motorit Nm @ rpm 93 / 4400 93 / 4400
Transmetimi   5-raporte manuale 5-raporte Pilote
Shpejtësia maksimale km/h 160 160
Akselerimi (0-100 km/h) sekonda 13.8 15.2
Konsumi i karburantit i kombinuar l/100 km 4.1 4.2
Kapaciteti i serbatorit litra 35 35
Emetimet e kombinuara CO2 g/km 93 95
Kapaciteti ngarkesë litra 168 168

 

Galeria