Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Hilux, i pathyeshëm

Qysh nga fillimi i saj në 1968, Hilux ka lënë shenjën e tij kudo që shkel. Kjo ikone ka udhëtuar në të gjithë botën, duke garuar në shkretëtirën afrikane, duke pushtuar vullkanet, duke eksploruar amazonen dhe duke arritur në polin e veriut. Asgjë nuk mund ta ndalë në rrugëtimin e tij.

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë (040)

Pajisjet

 

Comfort

 • Kontroll i Stabilitetit të mjetit (VSC)
 • Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD) dhe Asistencë Frenimi (BA)
 • Kontroll Aktiv i Tërheqjes (A-TRC), që përfshin:
  - bllokim automatik i rrotave që rrëshqasin dhe shpërndarje e fuqisë te rrotat me fërkim më të mirë
  - kontroll elektronik i shpejtësisë së motorit
 • Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)
 • 2 SRS Airbag të përparme për shoferin dhe pasagjerin
 • 2 SRS Airbag anësorë për shoferin dhe pasagjerin
 • 2 airbag anësor perde për sediljet e përparme dhe të pasme
 • 1 airbag tek gjunjët për shoferin
 • Kontroll Hill-assist (НАС)
 • Ndriçues halogjen me sensorë muzgu
 • Disqe çeliku 17" argjendi me gomë 265/65 për çdo terren
 • Gomë rezervë standarte
 • Mbrojtëse balte përpara dhe prapa
 • Stop&Start (N/A për Kabinë teke)
 • 2 sedilje me tapiceri pëlhure
 • Mbështetëset e kokës të rregullueshme
 • Timon i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Rregullim manuaI i sediljeve të përparme
 • Sistem i kontrollit të klimës
 • Xhamat e përparme dhe të pasëm elektrike
 • Ngrohje e shpejtë e motorit nëpërmjet ngrohësit viskoz; ngrohje e shpejtë e kabinës nëpërmjet ngrohësit elektrik të qeramikës në sistemin e kontrollit të klimës; ngrohës i xhamit të përparmë dhe fshirëse xhamash me shkrirës akulli, sistem ngrohje me karburant, ndezës i përforcuar dhe alternator
 • Radio CD me USB, 4 altoparlantë dhe antenë + Bluetooth
 • Sistem me immobilizer
 • Kontroll i lëkundjeve të rimorkios (TSC)
 • Sinjal akustik për dritat dhe çelësin e ndezjes
 • Mbajtëse gotash të përparme
 • Priza 12 V të përparme
 • Sistem kontrolli i lëkundjeve
 • Mbrojtje e përforcuar e sotokartit
 • Kapëse në pjesën e ngarkesës
 • Xhama të përparëm dhe të pasëm elektrik
 • Ekran 4.2"LCD Multi-informacion
 • Bllokim i dyerve me telekomandë
 • Tregues i marsheve
 • Butona në timon për audion dhe kontrollin e telefonit
 • Kuti magazinimi në mbështetësen e krahut përpara
 • Kuti kroskoti me mbyllje me çelës
 • Xhami i pasëm me ngrohje (pa hapje)
 • Parafangot, pasqyrat anësore dhe dorezat e dyerve të zeza
 • Disqe çeliku 17" të zeza me goma 265/65 për çdo terre
 • Parakolp i gjerë dhe i zi me harqe të gjera të rrotave
 • Pasqyra elektrike dhe me ngrohje (të zeza)
 • Bllokues i derës së rimorkios
 • Tapiceri tekstile për sediljet para dhe pas
 • Sinjale të integruara në pasqyra
 • Amortizim i përforcuar
 • Bllokues i diferencialit të pasmë
 • 4 altoparlantë
 • Xhepa në pjesën e pasme të sediljes dhe tek dyert
 • Xhamat e pasmë të errësuar
 • Dritat e pasme LED
 • Mbështetëse krahu e perparme me vend për gotat
 • Ngrohje për këmbët e pasagjerëve të pasmë

Style

përfshin nivelin Comfort dhe ka më shumë:

 • Toyota Touch 2 Multimedia System:
  - Ekran touch-screen 8" me ngjyra WVGA (480 x 800) funksionin "drag and drop"
  - Audiosistem me 6 altoparlantë
  - Radio FM / AM, CD player (MP3/WMA/DAB)
  - USB dhe dalje Audio për lidhje me iPod® & MP3
  - Kontroll i plotë iPod &MP3 player nëpërmjet touch screen
  - Lidhje me Bluetooth 3®, shkarkues automatik i kontakteve të telefonit
  - Informacion për pamjen e automjetit
  - Ekran për kameran e pasme
 • Pasqyrat elektrike dhe me ngrohje
 • Sistem klima auto A/C
 • Diferencial LSD
 • Llampa mjegulle dhe larje të fenerëve para
 • Sedilja e shoferit me rregullim në lartësi
 • Timoni i zbuluruar me elemente argjendi
 • Mbrojtëse dielli për shoferin dhe pasagjerin përpara
 • Xhamat e pasëm të errësuar
 • Pasqyra qendrore me elektrokrom
 • Radiatori me zbukurime të kromuara
 • Dorezat e dyerve të kromuara
 • Parafangot e lyera në ngjyrë të makinës
 • Disqe alumini 17" me goma 265/65
 • Sediljet e para Premium Sport
 • Sinjal i frenimit të emergjencës (EBS)
 • Cruise Control
 • Zbritje e asistuar nga pjerrësitë (DАС)
 • Prizë 220V

Luxury

përfshin nivelin Style dhe ka më shumë:

 • Toyota Safety Sense 2 perfshin:
 • Sigurinë në parandalimin e përplasjeve (PCS)
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë (LKA)
 • Njohje e sinjalistikës rrugore (RSA)
 • Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC)
 • Detektimin e këmbësorëve (gjatë ditës dhe natës) dhe çiklistëve (gjatë ditës).
 • Drita LED
 • Disqe dy-ngjyrëshe 265/60/18
 • Smart Entry & Start
 • Fshirëset e xhamave me ngrohje
 • Sedilje lëkure
 • Sediljet e para me ngrohje

Invincible

përfshin nivelin Luxury dhe ka më shumë:

 • Tapiceri lëkure speciale Invincible
 • Pedanë
 • Disqe alumini Invincible 265/60/18
 • Drita LED Invincible pa pastrues
 • Pasqyra të zeza
 • Parafango të zeza
 • Maskarino e zezë speciale
 • Dorezat e dyerve të zeza
 • Dritat e mjegullës të zeza
 • Dorezë e zezë tek karroceria
 • Shirita të zinj të xhamave
 • Tapiceri lëkure tek dyert me drita ambientale
 • Qepje speciale Invincible tek veshjet e lëkurës

Specifikimet teknike

 

Karakteristikat teknike 2.4 D-4D (4x2) 2.4 D-4D (4x4) 2.4 D-4D (4x4)
Vëllimi i motorit cmᶾ 2393 2393 2755
Fuqia maksimale kf@rpm 150/3400 150/3400 204/3000
Rrotullimet maksimale Nm@rpm 400/1600-2000 400/1600-2000 500/1600-2800
Transmisioni tipi 6-raporte manuale 6-raporte automatike 6-raporte automatike
Shpejtësia maksimale km/h 170 170 175
Akselerimi (0-100 km/h) sekonda 13,2 12,8 10,7
Konsumi i karburantit (i kombinuar)* l/100 km 8.8-10.0 8.5-9.7 8.7-9.9
metimi CO2 (i kombinuar)* g/km 240-265 224-256 227-260
Euro class   Euro 6 Euro 6 Euro 6

* Konsumi i karburantit dhe emetimi CO2, është matur dhe kontrolluar në një model bazik, në përputhje me kërkesat e ligjit publikuar nga Komisioni Europian. Kushtet dhe mënyra e drejtimit mund të ndikojnë në këto vlera. Gjithashtu ndikojnë: sipëfaqja e rrugës, trafiku, ngarkesa, pasagjerët, etj.

    Kabinë teke Kabinë ekstra Kabinë dopio
Gjatësia mm 5325 5330 5330
Gjerësia mm 1800 1855 1855/1900
Lartësia mm 1795 1810 1815
Distanca aksiale mm 3085 3085 3085
Distanca midis rrotave të para mm 1495 1535 1535
Distanca midis rrotave të pasme mm 1510 1550 1550
Distanca ndërmjet qendrave të rrotave të përparme dhe parakolpit mm 990 985 985
Distanca ndërmjet qendrave të rrotave të pasme dhe prapakolpit mm 1255 1255 1255
Lartësia nga toka mm 227 289 310
Këndi i afrimit о 29 29 29
Këndi i nisjes о 25 26 26
Gjatësia e pjesës së ngarkesës mm 2315 1808 1525
Gjerësia e pjesës së ngarkesës mm 1575 1540 1540
Lartësia e pjesës së ngarkesës mm 480 480 480

Galeria