Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Hilux, i pathyeshëm

Qysh nga fillimi i saj në 1968, Hilux ka lënë shenjën e tij kudo që shkel. Kjo ikone ka udhëtuar në të gjithë botën, duke garuar në shkretëtirën afrikane, duke pushtuar vullkanet, duke eksploruar amazonen dhe duke arritur në polin e veriut. Asgjë nuk mund ta ndalë në rrugëtimin e tij.

Cilësi, qendrueshmëri dhe besueshmëri

Unik në segmentin e tij

Dizenjo

Trashëgimi 50 vjeçare

Përzgjedhja e ngjyrës

040 - E bardhë

Pajisjet

Practic

 • Kontroll i Stabilitetit të mjetit (VSC)
 • Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD) dhe Asistencë Frenimi (BA)
 • Kontroll Aktiv i Tërheqjes (A-TRC), që përfshin:
  - bllokim automatik i rrotave që rrëshqasin dhe shpërndarje e fuqisë te rrotat me fërkim më të mirë
  - kontroll elektronik i shpejtësisë së motorit
 • Sistem frenimi anti-bllokim (ABS)
 • 2 SRS Airbag të përparme për shoferin dhe pasagjerin
 • 2 SRS Airbag anësorë për shoferin dhe pasagjerin
 • 2 airbag anësor perde për sediljet e përparme dhe të pasme
 • 1 airbag tek gjunjët për shoferin
 • Kontroll Hill-assist (НАС)
 • Ndriçues halogjen me sensorë muzgu
 • Disqe çeliku 17" argjendi me gomë 265/65 për çdo terren
 • Gomë rezervë standarte
 • Mbrojtëse balte përpara dhe prapa
 • Pasqyra anësore me ngrohje (të zeza)
 • Sedilje të përparme me veshje PVC
 • Mbështetëset e kokës të rregullueshme
 • Timon i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Rregullim manuaI i sediljeve të përparme
 • Sistem i kontrollit të klimës
 • Xhamat e përparme dhe të pasëm elektrike
 • Ngrohje e shpejtë e motorit nëpërmjet ngrohësit viskoz; ngrohje e shpejtë e kabinës nëpërmjet ngrohësit elektrik të qeramikës në sistemin e kontrollit të klimës; ngrohës i xhamit të përparmë dhe fshirëse xhamash me shkrirës akulli, sistem ngrohje me karburant, ndezës i përforcuar dhe alternator
 • Radio CD/MP3/WMA me dalje Aux dhe USB, 2 altoparlantë dhe antenë + Bluetooth
 • Sistem me immobilizer
 • Kontroll i lëkundjeve të rimorkios (TSC)
 • Sinjal akustik për dritat dhe çelësin e ndezjes
 • Mbajtëse gotash të përparme
 • Priza 12 V të përparme
 • Mbështetëse krahu përpara dhe prapa
 • Sistem kontrolli i lëkundjeve
 • Mbrojtje e përforcuar e sotokartit
 • Kapëse në pjesën e ngarkesës
 • Xhama të përparëm dhe të pasëm elektrik (funksion Auto për shoferin)
 • Ekran LCD Multi-informacion
 • Bllokim i dyerve me telekomandë
 • Tregues i marsheve
 • Butona në timon për audion dhe kontrollin e telefonit
 • Kuti magazinimi në mbështetësen e krahut përpara
 • Kuti kroskoti me mbyllje me çelës
 • Xhami i pasëm me ngrohje (pa hapje)
 • Parafangot, pasqyrat anësore dhe dorezat e dyerve të zeza

Comfort

përfshin nivelin Practic dhe ka më shumë:

 • Disqe çeliku 17" të zeza me goma 265/65 për çdo terren
 • Parafango të përparme të gjëra të zeza me hark të gjërë rrotash
 • Pasqyra anësore elektrike dhe me ngrohje (të zeza)
 • Dera e pasme e pjesës së ngarkesës me mbyllje
 • Veshje tekstile e sediljeve të përparme dhe të pasme
 • Sinjalet e kthimit të integruara në pasqyrat anësore
 • Amortizim i përforcuar
 • Kyçje e diferencialit të pasëm
 • 4 altoparlantë
 • Xhepa prapa sediljeve dhe në pjesët anësore të dyerve
 • Xhamat e pasëm me mbrojte UV
 • Sedilje të përparme të ndara
 • Ngrohje tek pjesa e këmbëve për pasagjerët prapa

Style

përfshin nivelin Comfort dhe ka më shumë:

 • Toyota Touch 2 Multimedia System:
  - Ekran touch-screen 7" me ngjyra WVGA (480 x 800) funksionin "drag and drop"
  - Audiosistem me 6 altoparlantë
  - Radio FM / AM, CD player (MP3/WMA/DAB)
  - USB dhe dalje Audio për lidhje me iPod® & MP3
  - Kontroll i plotë iPod &MP3 player nëpërmjet touch screen
  - Lidhje me Bluetooth 3®, shkarkues automatik i kontakteve të telefonit
  - Informacion për pamjen e automjetit
  - Ekran për kameran e pasme
 • Pasqyrat elektrike dhe me ngrohje
 • Ekran 4.2" multi-informacion
 • Timon i veshur me lëkurë dhe komanda të audios
 • Veshje tekstili në mbështetëset e krahut prapa
 • Llampa mjegulle dhe larje të fenerëve para
 • Sedilja e shoferit me rregullim në lartësi
 • Timoni i zbuluruar me elemente argjendi
 • Mbrojtëse dielli për shoferin dhe pasagjerin përpara
 • Xhamat e pasëm të errësuar
 • Pasqyra qendrore me elektrokrom
 • Radiatori me zbukurime të kromuara
 • Dorezat e dyerve të kromuara
 • Parafangot e lyera në ngjyrë të makinës
 • Disqe alumini 17" me goma 265/65
 • Sediljet e para Premium Sport
 • Sinjal i frenimit të emergjencës (EBS)
 • Cruise Control
 • Zbritje e asistuar nga pjerrësitë (DАС)
 • Prizë 220V

Specifikimet teknike

 

Karakteristikat teknike 2.4 D-4D (4x2) 2.4 D-4D (4x4) 2.4 D-4D (4x4)
Vëllimi i motorit cmᶾ 2393 2393 2393
Fuqia maksimale kf@rpm 150/3400 150/3400 150/3400
Rrotullimet maksimale Nm@rpm 400/1600-2000 400/1600-2000 400/1600-2000
Transmisioni tipi 6-raporte manuale 6-raporte manuale 6-raporte automatike
Shpejtësia maksimale km/h 175 170 170
Akselerimi (0-100 km/h) sekonda 13,2 13,2 12,8
Konsumi i karburantit (i kombinuar)* l/100 km 7,1 7,0 8,3
metimi CO2 (i kombinuar)* g/km 178 185 204
Euro class   Euro 6 Euro 6 Euro 6

* Konsumi i karburantit dhe emetimi CO2, është matur dhe kontrolluar në një model bazik, në përputhje me kërkesat e ligjit publikuar nga Komisioni Europian. Kushtet dhe mënyra e drejtimit mund të ndikojnë në këto vlera. Gjithashtu ndikojnë: sipëfaqja e rrugës, trafiku, ngarkesa, pasagjerët, etj.

    Kabinë teke Kabinë ekstra Kabinë dopio
Gjatësia mm 5330 5330 5330
Gjerësia mm 1800 1855 1855
Lartësia mm 1795 1810 1815
Distanca aksiale mm 3085 3085 3085
Distanca midis rrotave të para mm 1495 1535 1535
Distanca midis rrotave të pasme mm 1510 1550 1550
Distanca ndërmjet qendrave të rrotave të përparme dhe parakolpit mm 1000 1000 1000
Distanca ndërmjet qendrave të rrotave të pasme dhe prapakolpit mm 1250 1250 1250
Lartësia nga toka mm 277 289 293
Këndi i afrimit о 30 31 31
Këndi i nisjes о 25 26 26
Gjatësia e pjesës së ngarkesës mm 2315 1810 1525
Gjerësia e pjesës së ngarkesës mm 1645 1645 1645
Lartësia e pjesës së ngarkesës mm 480 480 480

Galeria