Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Proace, partneri perfekt për çdo lloj pune.

Pavarësisht punës suaj të përditshme, PROACE është automjeti për çdo lloj detyre. Gjenerata e re e Proace është zgjedhja ideale për biznesin tuaj. E qetë dhe me rehati maksimale, Proace mund të përballojë çdo kërkesë dhe të bëhet partneri juaj i besuar. Me gamën e saj të gjerë në dimensione dhe opsione, ju mund të zgjidhni një Proace që i përshtatet nevojave tuaja.

Partneri juaj ideal

Dimensione për çdo lloj pune

Servisi Toyota për PROACE

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë

Pajisjet

 • ABS+EBD
 • Njoftues për fikjen e dritave
 • Njoftues për heqjen e çelësit
 • Kontroll i stabilitetit të mjetit (VSC)
 • Alarm
 • Tapetë gome
 • Airbag për shoferin
 • 2 dalje 12V përpara
 • Stol dysh për pasagjerët
 • Vend për doreza
 • Airbag për pasagjerët
 • Ekran monokromatik në panel
 • Rrip sigurimi për vendet e para
 • Vend magazinimi mbi panel
 • Unaza për mbajtjen e bagazheve në zonën e ngarkesës
 • Ndezje automatike e dritave gjatë ditës (Daylight)
 • Ulëse gri e errët
 • Timon elektrik
 • Mbajtëse shishesh tek dyert
 • Hill-assist control
 • Orë dixhitale
 • Timon i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Mbyllje qendrore me çelës
 • Cruise Control dhe limitator shpejtësie
 • Një çelës me telekomandë + një çelës normal
 • Fshirëse me intervale
 • Pasqyrat e dyerve elektrike dhe me ngrohje
 • Zonë e caktuar e ngarkesës, e ndarë nga pjesa e pasagjerëve nga një pjesë metalike.
 • Kabllazh për vendosje sistem audio sëbashku me antenën
 • Dyer me rreshqitje të pjesës së ngarkesës
 • Ajër i kondicionuar manual
 • Parakolpet, pasqyrat dhe dorezat me ngjyrë të zezë
 • Drita halogjene të rregulleshme në lartësi
 • Dyert e zonës së ngarkesës me hapje 1800
 • Mbeshtetës krahu për shoferin
 • Disqe çeliku me goma 215/65 R16
 • Mbështetëse koke me rregullim lartësie
 • Gomë rezervë
 • Ulësja e shoferit me rrëshqitje
 • Mbyllje veçmas për dyert anësore dhe të pasme
 • Vend magazinimi në panel

Specifikimet teknike

 

Specifikimet teknike 1.6 D/95 к.с. 2.0 D/120 к.с.
Vëllimi i motorit (cmᶾ) 1560 1997
Fuqia maksimale kf@rpm 95/3750 120/4000
Rrotullimet maksimale Nm@rpm 210/1750 340/2000
Transmisioni (manuale) 5-raporte 6-raporte
Shpejtësia maksimale km/h 145 165
Akselerimi (0-100 km/h) sekonda 15.9 13.3
Konsumi i karburantit (i kombinuar)* l/100 km 5.5 5.3
Çlirimi i CO2 (i kombinuar)* g/km 144 139
Kapaciteti i serbatorit litra 70 70
Euro class standarte Euro 6 Euro 6

* Konsumimi dhe të dhënat e CO2 janë të matura në një ambjent të izoluar në kushte bazike të automjetit, sipas rregullave që kërkohen nga ligji Europian i publikuar nga Komisioni Europian.
Stili i drejtimit dhe kushte të tjera të drejtimit (sipërfaqja e rrugës, trafiku, ngarkesa, pasagjerët, etj.) mund të ndikojne në të dhënat aktulale.

 

Dimensionet e jashtme (mm) Compact Medium Long
Gjatësia 4606 4956 5308
Gjerësia 1920 1920 1920
Lartësia 1905 1890 1890
Distanca aksiale 2925 3275 3275
Distanca midis gomave të përparme (qendrat e tyre) 1627 1627 1627
Distanca midis gomave të pasme (qendrat e tyre) 1600 1600 1600
Dalja e pjesës përpara 881 881 881
Dalja e pjesës prapa 803 803 1153
Lartësia nga toka 150 150 150
Lartësia e zgjeruar nga toka 175 175 175

 

Manovrueshmeria (m) Compact Medium Long
Rrezja e rrotullimit (gomë-gomë) 11.3 12.4 12.4
Rrezja e rrotullimit (e gjithë gjatësia) 11.8 12.9 12.9

 

Dimensionet e pjesës së ngarkesës (mm) Compact Medium Long
Gjatësia dyshemesë 2162 2512 2862
Gjatësia dyshemesë me (me ngarkim Smart) 3324 3674 4026
Lartësia maksimale e ngarkesës 1397 1397 1397
Gjerësia maksimale e ngarkesës 1628 1628 1628
Gjerësia maksimale e ngarkesës (distanca midis rrotave) 1258 1258 1258
Lartësia e pragut të ngarkesës (minimum/maksimum) 545/626 544/613 600/633
Lartësia e dyerve të rrëshqitshme 1238 1241 1241
Gjerësia e dyerve të rrëshqitshme 745 935 935
Lartësia e dyerve të fundme 1220 1220 1220
Gjerësia e dyerve të fundme 1282 1282 1282

 

Volumi i pjesës së ngarkesës Compact Medium Long
Pa ngarkim Smart (m3) 4.6 5.3 6.1
Me ngarkim Smart (m3) 5.1 5.8 6.6
Numri i paletave Euro 2 3 3

 

Pesha dhe tërheqja (kg) Compact Medium Long
Ngarkesa minimale/maksimale 1100 1100 1200/1360
Kapaciteti i tërheqjes minimale/maksimale 1800/2500 1800/2500 1800/2500

Galeria