Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale.

x
x

Toyota Corolla Hatchback

Modeli Çmimi i rregullt Ulje Çmimi me ulje Paradhënie Kësti mujor Periudha

Toyota Corolla Hybrid 1.8 L

22.000€ 3.000€ 19.000€  5.700€  210€  72 muaj

Opsionet dhe dimensionet e modelit i gjeni në linkun: https://www.toyotaalbania.al/al/model/corolla-hatchback-2019/

Të gjitha ofertat janë të përkohshme dhe zbatohen për sasi të kufizuara.

ALTO Sh.p.k. - Toyota Albania rezervon të drejtën t'i ndryshojë pa njoftim paraprak.

Për më shumë informacion, ju lutemi të na vizitoni në adresën:

ALTO Sh.p.k. - Toyota Albania

Autostrada Tiranë-Durrës Km 5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë, Shqipëri. 
Departmenti Shitjes

z.Blend Demneri

Celular : +355 692081552

E-mail : blend.demneri@alto.com.al

z.Erjon Alimerko

Celular : + 355 692081554

E-mail : erjon.alimerko@alto.com.al