Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale.

x
x

Shoqëria ALTO Sh.p.k. është përfaqesuesi zyrtar i markës Toyota për të gjithë territorin e Shqipërisë. Duke njohur tregun informal dhe jo-profesional për shërbimin e automjevete të markës Toyota, ALTO Sh.p.k.- Toyota Albania ju fton të bëni një kontroll teknik dhe elektronik FALAS pranë servisit të autorizuar, me aparaturat profesionale dhe me staf teknik të çertifikuar dhe të trajnuar nga Toyota.

Kontrolli Falas përfshin:

Pas vendimeve të qeverisë dhe për të garantuar sigurinë e të gjithëve, veprimtaria jonë në servisin e autorizuar Toyota do të kufizohet në oraret e shërbimit si më poshtë:

E Hënë - E Shtunë: 08:00 - 12.00
E Dielë: Pushim

Paraprakisht duhet që të lini takimin tuaj në numrin e telefonit 0686062830 dhe të informoheni rreth masave higjenike për të respektuar rekomandimet më të fundit të autoriteve shëndetësore.

Ju mirëpersim në adresën: Autostrada Tiranë-Durrës Km 5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë, Shqipëri.