Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

TOYOTA AYGO X-CONNECT

Modeli Çmimi Paradhënie Kësti mujor Periudha

X-connect 1.0L

13.500€  4.050€  180€  60 muaj

Për t'u njohur me opsionet e modelit, klikoni: https://www.toyotaalbania.al/al/model/aygo/ 

Të gjitha ofertat janë të përkohshme dhe zbatohen për sasi të kufizuara.

ALTO Sh.p.k. - Toyota Albania rezervon të drejtën t'i ndryshojë pa njoftim paraprak.

Për më shumë informacion, ju lutemi të na vizitoni në adresën:

ALTO Sh.p.k. - Toyota Albania

Autostrada Tiranë-Durrës Km 5, Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë, Shqipëri 
Departmenti Shitjes

z.Blend Demneri

Celular : +355 692081552

E-mail : blend.demneri@alto.com.al

z.Erjon Alimerko

Celular : + 355 692081554

E-mail : erjon.alimerko@alto.com.al