Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

TOYOTA E RE C-HR 2020

Më shumë hybrid dhe më shumë ikonik

 

 

Toyota C-HR e re debuton me një përzgjedhje hybrid, me një sistem të ri multimedial dhe me përmirësime të projektimit që përsosin pamjen e saj duke ruajtur formën ikonike.

Sistemi i ri Hybrid Dynamic Force 184 kf 2.0L iu ofron klientëve fuqi energjike hybrid shumë efikase. Emetimet C02 fillojnë nga 109 g/km për sistemin 1.8 L dhe nga 118 g / km në sistemin Hybrid Dynamic Force 2.0 L.

Për më tepër, Toyota C-HR e re vjen e pajisur me një sistem të ri multimedial që përfshin Apple CarPlay ™ dhe Android Auto ™. Ky sistem tani lejon integrimin e plotë të smartphoneve dhe është i vlefshëm edhe për versionet e fundit të Apple CarPlay ™ dhe Android Auto. Sistemi gjithashtu përshtatet me përditësimet e hartave për të ofruar një drejtim pa probleme me versionet e fundit të hartave rrugore evropiane.