Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Vendndodhja

 

 

 

ALTO Sh.p.k. – Toyota Albania

Autostrada Tiranë-Durrës Km 5,
Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë, Shqipëri

Të dhënat personale të kësaj kërkese janë të destinuara për ALTO Sh.p.k., përfaqësues zyrëtar i TOYOTA në Shqipëri. Për të përmbushur çdo kërkesë stafi ynë do të jetë në dispozicion tuaj.
Ne dëshirojmë tju mbajmë të përditësuar me lajmet, ofertat dhe eventet tona më të fundit. Ju sigurojmë që mbrojtja e informacionit tuaj personal është përparësia jonë dhe ALTO Sh.p.k. do të përdorë të dhënat tuaja personale vetëm për kategoritë e shënuara më poshtë.


Po, dëshiroj të marr:

Lajmet, ofertat dhe eventet më të fundit të Toyota nga ALTO Sh.p.k.
Pyetësorë marketing


Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë tek info@alto.com.al

 


Orari i punës

Zyra e shitjes:

E Hënë – E Premte: 08:00 - 16:30
E Shtunë: 08:00 - 13:30

Servisi:

E Hënë – E Premte: 08:00 - 16:30
E Shtunë: 08:00 - 13:00

 

Zyra e shitjes

+355 48 200 704

+355 69 20 81 552
+355 69 20 81 554

info@alto.com.al
blend.demneri@alto.com.al
erjon.alimerko@alto.com.al

Zyra e pas-shitjes
+355 68 60 62 830 mikel.arapi@alto.com.al
Servisi
+355 68 60 62 830
+355 69 20 81 550
+355 68 20 33 845
+355 69 20 81 553
reception@alto.com.al
adriatik.avdia@alto.com.al
elvis.proda@alto.com.al
albert.habibi@alto.com.al
Marketing
+355 68 60 62 822
xhulian.xhumari@alto.com.al
Pjesët e këmbimit
+355 69 40 73 907
petrit.kovaci@alto.com.al
Komplimentet dhe ankesat
+355 48 200 704
customer-experience@alto.com.al