Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Proace, partneri perfekt për çdo lloj pune.

Pavarësisht punës suaj të përditshme, PROACE është automjeti për çdo lloj detyre. Gjenerata e re e Proace është zgjedhja ideale për biznesin tuaj. E qetë dhe me rehati maksimale, Proace mund të përballojë çdo kërkesë dhe të bëhet partneri juaj i besuar. Me gamën e saj të gjerë në dimensione dhe opsione, ju mund të zgjidhni një Proace që i përshtatet nevojave tuaja.

Partneri juaj ideal

Servisi Toyota për PROACE

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë

Pajisjet

 

PJESA E JASHTME

 • Sistemi i frenimit kundër bllokimit me shpërndarje elektronike të forcës së frenimit (ABS+EBD)
 • Kontroll dinamik i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Dritat automatike të ditës (DRL)
 • Ndihma në të përpjeta (LARTË)
 • Cruise Control + Limitator shpejtësie
 • Pasqyra anësore elektrike dhe me ngrohje
 • Fenerët me rregullim të lartësisë
 • Dera rrëshqitëse e djathtë pa dritare
 • Parakolpët, dorezat e dyerve dhe pasqyrat ngjyrë të zezë
 • Dy dyer të pasme pa dritare të hapura 180 gradë
 • Gomat me permasa 215/65 R16C me disqe çeliku
 • Goma rezervë e montuar nën dyshemenë e ngarkesës
 • Zhbllokimi/Bllokim i veçantë e dyerve të ngarkesës
 • Amortizatorë të përforcuar për L2H1

PJESA E BRENDSHME

 • Airbag për shoferin
 • Airbag pasagjeri
 • Vend për 2 pasagjerë pranë shoferit
 • Rripa të kapura në tre pika me rregullim të lartësisë
 • Timoni elektrik
 • Rregullimi i lartësisë dhe thellësisë së timonit
 • Kondicioner
 • Mbështetëse krahu të sediljes së shoferit
 • Mbështetëse koke të rregullueshme për të gjitha sediljet
 • Sedilja e rregullueshme manualisht për drejtuesin në gjatësi
 • Alarm zanor për dritat e harruara
 • Alarm zanor për çelësin e ndezjes të harruar në kuadër
 • Imobilizer
 • Tapetë gome
 • Kruskot ke ndriçim
 • Ekran njëngjyrësh në panelin e kontrollit
 • Unaza për sigurimin e ngarkesave
 • Tapiceri tekstili gri
 • Hapësirë për një shishe në xhepat e dyerve
 • Ore digjitale
 • Mbyllje në distancë
 • Një çelës i palosshëm me telekomandë
 • Fshirës me interval të programueshëm dhe spërkatës në fshirëse
 • Sistem i monitorimit të presionit të gomave (TPMS)

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI

 • Lidhje Bluetooth dhe USB
 • 3 dalje për  tension 12 V - në panelin qendror, në kruskot dhe në ndarjen e ngarkesave
 • Ekran 7" me ngjyra, radio, 4 altoparlantë dhe kontroll i funksioneve pas timonit

Specifikimet teknike

Specifikimet teknike 1.5 D/102 k.f. 1.5 D/120 k.f. 2.0 D/144 k.f.
Vëllimi i motorit (cmᶾ) 1499 1560 1997
Fuqia maksimale kf@rpm

102/3500

120/3500

144/3750

Rrotullimet maksimale Nm@rpm

270/1600-2250

300/1750 340/2000 - 2500
Transmisioni manuale

6-raporte

6-raporte 6-raporte
Shpejtësia maksimale km/orë 145 160 170
Përshpejtimi (0-100 km/h) sekonda 19.6 13.4 12.5
Konsumi i karburantit (i kombinuar)* l/100 km 6.6 6.6 7.4
Emetimet CO2 (i kombinuar)* g/km 172 173 194
Kapaciteti i serbatorit litra 69 69 69
Standarti i emetimeve standarte Euro 6.3 Euro 6.3 Euro 6.3

* Konsumimi dhe të dhënat e CO2 janë të matura në një ambjent të izoluar në kushte bazike të automjetit, sipas rregullave që kërkohen nga ligji Europian i publikuar nga Komisioni Europian.
Stili i drejtimit dhe kushte të tjera të drejtimit (sipërfaqja e rrugës, trafiku, ngarkesa, pasagjerët, etj.) mund të ndikojne në të dhënat aktulale.

 

Dimensionet e jashtme (mm) Medium Long
Gjatësia 4959 5309
Gjerësia 1920 1920
Lartësia 1890 1940
Distanca aksiale 3275 3275
Distanca midis gomave të përparme (qendrat e tyre) 1630 1630
Distanca midis gomave të pasme (qendrat e tyre) 1618 1618
Dalja e pjesës përpara 881 881
Dalja e pjesës prapa 803 1153
Lartësia nga toka 150 150
Lartësia e zgjeruar nga toka 175 175
Lartësia e derës së pasme 1220 1220

 

Dimensionet e pjesës së ngarkesës  mm
Gjerësia e derës rrëshqitëse 935
Lartësia e derës rrëshqitëse 2241
Nga parafango në derën e pasme për L1H1/L2H1 300/650
Gjatësia e dyshemesë nga dera e pasme deri te muri ndarës i kabinës L1H1/L2H1

2512/2862

Gjatësia nga dera e pasme deri te muri i përparmë L1H1/L2H1

2185/2535

Lartësia e dyerve të pasmë 1220
Gjerësia e dyerve të pasmë 1282
Lartësia maksimale nga dyshemeja në tavan 1397
Gjerësia maksimale për ngarkesën midis parafangove 1258

 

Volumi i pjesës së ngarkesës Medium Long
Vëllimi (m3) 5.3 6.1
Numri i paletave Euro 3 3

 

Pesha dhe tërheqja (kg) Medium Long
Ngarkesa minimale/maksimale 1138*

1102** / 1333***

Aftësia tërheqëse e rimorkios me frena dhe pa frena

2500/750 2500/1800

* Për 1.5/102 k.f. L1H1;  ** Për 1.5 / 120 k.f. L1H1;  *** Për 2.0 /145 k.f. L2H2

Galeria