Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Kërkoni një Test Drive

Modele Toyota

Ofertë speciale

FINANCIMI

Toyota Albania bashkëpunon me të gjitha bankat e nivelit të dytë dhe institucionet financiare që operojnë në Republikën e Shqipërisë

GARANCIA

Shijoni automjetin tuaj Toyota – krijuar për njeriun

Tek Toyota, prioriteti ynë kryesor kanë qënë gjithmone klientët tanë. Ne shpresojmë që Toyota juaj është një pjesë e rëndësishme e jetës suaj, diçka në të cilën ju jeni të lidhur çdo ditë. Kjo është arsyeja pse ne jemi të dedikuar për të ndërtuar makina të standarteve më të larta, të cilat do të kënaqin kërkesat tuaja vit pas viti.

Mbulimi ynë kuptimplotë i garancisë është mënyra jonë për të qëndruar pas përsosmërisë së produkteve tona. Ne e kuptojmë kështu: angazhimin tonë të plotë ndaj cilësisë, Mirëmbajtjen dhe Sigurinë e Toyota tuaj, është kontributi më i madh që ne mund të bëjmë për mirëqënien tuaj, klientit tonë. Për këtë arsye ne themi që Toyota juaj “është ndërtuar për njeriun” dhe ne jemi të sigurt, ashtu si dhe ju, që Toyota juaj do ju mundësojë udhëtime të kënaqëshme shumë vjeçare.

Garancia e prodhuesit    3 vjet / 100,000 km*1
Garancia e shtuar                            7 vjet / 100,000 km*1
Garancia totale    10 vjet / 200,000 km*1
Sipërfaqe e ndryshkur / Sipërfaqe e lyer    3 vjet
Korrozioni    12 vjet
Garancia Hybrid    5 vjet / 100,000 km*2
     
   

*1 - Cila të ndodhë më përpara
*2 - Garancia mbulon çdo defekt që i atribuohet një defekti prodhimi, ose montimi, në përdorim normal, për një periudhë prej  5 vjet, ose 100,000 km, cila të ndodhë më përpara, pa kufizim kilometrazhi për vitin e parë për komponentët Hybrid të mëposhtëm:

  • Njësia e kontrollit elektronik të baterisë së automjetit Hybrid
  • Njësia qendrore e kontrollit elektronik të automjetit Hybrid
  • Converter dhe Inverter i automjetit Hybrid

- Garancia e baterisë hybrid shkon deri në 10 vjet. Kontrolli i baterisë hybrid bëhet çdo vit nga momenti i blerjes së automjetit. Për 4 vitet e para, ose 85.000 km (cila të ndodhë më përpara), ky kontroll është pa pagesë. Nga viti i 5-të deri në vitin e 10, ky kontroll bëhet kundrejt pagesës.

Pjesë këmbimi dhe aksesorë origjinale

KONTAKT

ALTO Sh.p.k. – Toyota Albania

Autostrada Tiranë-Durrës Km 5,
Rruga Monun Nr.58, Fshati Kashar, 1051 Tiranë, Shqipëri

Të dhënat personale të kësaj kërkese janë të destinuara për ALTO Sh.p.k., përfaqësues zyrëtar i TOYOTA në Shqipëri. Për të përmbushur çdo kërkesë stafi ynë do të jetë në dispozicion tuaj.
Ne dëshirojmë tju mbajmë të përditësuar me lajmet, ofertat dhe eventet tona më të fundit. Ju sigurojmë që mbrojtja e informacionit tuaj personal është përparësia jonë dhe ALTO Sh.p.k. do të përdorë të dhënat tuaja personale vetëm për kategoritë e shënuara më poshtë.


Po, dëshiroj të marr:

Lajmet, ofertat dhe eventet më të fundit të Toyota nga ALTO Sh.p.k.
Pyetësorë marketing


Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë tek info@alto.com.al