Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Dizenjuar për të ofruar cilësi

Toyota Proace është projektuar me qëllim për të ofruar efikasitet dhe produktivitet për biznesin tuaj. Proace është një automjet i dizenjuar për çdo lloj aktiviteti dhe me një gamë të gjerë të konfigurimeve

Përzgjedhja e ngjyrës

Pajisjet

 

BASE

PJESA E BRENDSHME

 • Sistemi i frenimit kundër bllokimit me shpërndarje elektronike të forcës së frenimit (ABS + EBD)
 • Kontrolli dinamik i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Airbag para për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag anësorë për sediljet e përparme
 • Sedilja e shoferit me mbështetëse krahu dhe suport lumbar dhe rregullim lartësie
 • Sedilja e pasagjerit para e palosshme
 • 3 sedilje të palosshme me rreshtin e dytë ISOFIX (vetëm crewcab)
 • Dritare me komandim elektrik
 • Rripa me tre kapje me rregullim të lartësisë
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Asistent në të përpjeta(HAC)
 • Timoni elektrik me rregullim të lartësisë dhe thellësisë
 • Ajri i kondicionuar (për nivelet Base dhe Crewcab)
 • Grilë ndarëse e lëvizshme pas rreshtit të dytë të sediljeve, pasqyrë e pamjes së pasme (vetëm CrewCab)
 • Tavolina për sediljet e përparme (vetëm CrewCab)
 • Ekran LCD në panelin e instrumenteve
 • Hapësirë magazinimi në dysheme me kapak dhe mbi kokën e shoferit
 • Tapiceri tekstili
 • Hapësira për shishe në xhepat e derës
 • Drita leximi
 • Ndarja e ngarkesës me ndriçim LED, dalje 12V dhe 10 unaza  (për nivelin Base)
 • Ndarja e ngarkesave me ndriçim dhe 6 unaza për sigurimin e ngarkesave (për nivelin e Light dhe CrewCab)

PJESA E JASHTME

 • Drita automatike me sensor të intensitetit të dritës
 • Pasqyra anësore elektrike dhe me ngrohje
 • Dera e ngarkesave me rrëshqitje pa dritare (për nivelin base)
 • Dyert rrëshqitëse djathtas dhe majtas për sediljet e rreshtit të dytë (vetëm për Crew Cab)
 • Disqe çeliku me goma 195/65 R15 (niveli Base short) ose 205/60 R16 (niveli Base long)
 • Gomë rezervë me madhësi të plotë e montuar nën dyshemenë e ndarjes së ngarkesës
 • Mbyllje qendrore me telekomandë
 • Një çelës i palosshëm me telekomandë + një çelës i zakonshëm
 • Fshirëse xhami me interval të programueshëm
 • Parakolpët, dorezat e dyerve dhe pasqyrat ngjyrë të zezë
 • Dy dyer të pasme pa dritare, që hapen në 180 grade (Për CrewCab - dyer me xham dhe fshirëse)
AUDIO DHE KOMUNIKIMI
 
 • Sistemi audio multimedial Toyota PRO-Touch me ekran me prekje 8' që suporton Android Auto™ dhe Apple CarPlay* nëpërmjet kabllit dhe 2 altoparlantëve
 • Lidhje Bluetooth dhe USB në sistemin audio
 • E-call me buton SOS

COMFORT

përfshin opsionet e nivelit BASE dhe ka më shumë:

PJESA E BRENDSHME

 • Cruise Control + Limitator shpejtësie
 • Rregullimi i lartësisë së sediljes së shoferit me suport mesi
 • Sedilje e dyfishtë pasagjeri me vend magazinimi
 • Mbështetëse e palosshme e sediljes së pasagjerit dhe rregullim i gjatësisë
 • Frena elektrike parkimi
 • Sistemi Smart Cargo për gjatësi dhe vëllim shtesë të ngarkesave

PJESA E JASHTME

 • Drita mjegulle
 • Disqe çeliku 205/60 R16
 • Pasqyra elektrike me palosje me ngjyre të zezë

Specifikimet teknike

SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET TEKNIKE 1.2 L/110 k.f 1.5 L/100 k.f.

Vëllimi i motorit

cm3 1199 1499

Fuqia maksimale

k.f. / RPM

110/5500 100/3500

Fuqia rrotulluese

Nm / RPM

205/1750 250/1750

Transmisioni

Manual / Automatik

6 raporte manual 6 raporte manual

Shpejtësia maksimale

km / orë

174 172

Përshpejtimi (0 - 100 km / orë)

sekonda

11 11.5

Konsumi (i kombinuar)

l / 100 km

5.3 - 5.5 4.2

Emetimet CO2  (i kombinuar)

g / km

122 - 125 111

Serbatori

Litra

53 53

Standarti i emetimeve

EU Standart

Euro 6.3 Euro 6.3

Konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 janë matur një mjedis kontrolluar sipas Direktivës 80/1268/EEC. Stili i drejtimit si dhe kushtet e tjera (sipërfaqja e rrugës, trafiku, ngarkesa, numri i pasagjerëve, etj.) ndryshojnë treguesit aktualë.

DIMENSIONET E JASHTME (mm) SHORT LONG
Gjatësia 4403 4753
Gjerësia (pa/me pasqyra) 1848/2107 1848/2107
Lartësia (min/maks) 1796/1860 1812/1860
Distanca aksiale 2785 2975
Distanca midis gomave para 1548-1563 1553
Distanac midis gomave pas 1568-1577 1549-1568
Distanca nga aksi para te parakolpi para 892 892
Distanca nga aksi pas te parakolpi pas 726 886

 

DIMENSIONET E ZONËS SË NGARKESËS (mm) SHORT LONG
Gjatësia e ngarkesës 1817 / 3,090 § 2167 / 3,040 §
Lartësia maksimale 1200-1700 1200-1270
Gjerësia maksimale 1,630-1,527 1,630-1,527
Gjerësia maksimale midis parafangove 1229 1229
Lartësia e pjesës së ngarkimit 547/625 560/617
Lartësia e derës rrëshqitëse 1072 1072
Gjerësia e derës rrëshqitëse 641-675 641-675

 

VËLLIMI I ZONËS SË NGARKESËS SHORT LONG
Vëllimi (m3) 3.3 / 3.7 § 3.9 / 4.3 §
Kapaciteti i EUROPALETAVE 2 2

 

PESHËMBAJTJA DHE KAPACITETI TËRHEQËS (kg) SHORT LONG
Peshëmbajtja 650 1000
Kapaciteti maksimal i tërheqjes 1500 1200

§ me Smart Cargo

Galeria