Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

NJË AVENTURIER URBAN AUTENTIK

Yaris Cross elegant e çon automjetin kompakt në nivelin tjetër: i ka të gjitha cilësitë e një Yaris të shkathët, të përmirësuar në ato të një SUV-i.

I pajisur me gjeneratën e fundit të vetë-karikimit Full Hybrid Electric, Yaris Cross i ri ka efikasitet të jashtëzakonshëm me emetimet më të ulëta të CO2 në kategorinë e tij. Duke ofruar një sistem të lëvizjes All Wheel Drive si opsion - për kontroll të plotë jashtë rrugës - së bashku me sistemet e sigurisë Toyota Safety Sense, Yaris Cross i ri do të tejkalojë të gjitha pritshtmëritë tuaja për këtë lloj automjeti.

SUV i ri kompakt.

Yaris Cross i ri evolon karakterin dhe stilin e Yaris Hybrid në një dimension të ri. Motori Hybrid Dynamic Force 116 k.f., garanton efikasitet të shkëlqyer të karburantit, dhe me teknologjinë Toyota Safety Sense 2.5 si standard, udhëtoni gjithmonë në sigurinë maksimale.

Dimensione fleksibël.

Yaris Cross Hybrid i ri koncepton hapësira në mënyrë inteligjente. Përshtateni bagazhin sipas nevojave tuaja, me dyshemenë e bagazhit të rregullueshme në lartësi dhe sediljet e palosshme 40/20/40. Shijoni komoditetin e sistemit Smart Brez dhe hapjen pa duar të bagazhit.

Në shërbim të qytetit.

Yaris Cross Hybrid i ri është i disponueshem edhe me të gjitha gomat inteligjente AWD-i, që të lejon të kombinosh në një SUV kompakt - unik në llojin e tij - sigurinë e drejtimit me nivelin e konsumit, një lider në kategorinë e Toyota Hybrid.

 

Përzgjedhja e ngjyrës

040 - E BARDHË

Pajisjet

LIGHT

Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Disqe çeliku 16" me goma 205/65R16
 • Gomë reserve T145/90D16
 • Dritaret e përparme elektrike për shoferin dhe pasagjerin
 • Pasqyra anësore me ngrohje me ngjyrën e trupit
 • Dritë frenimi lart LED
 • Fenerë halogjenë me drita të gjata automatike
 • Sinjale te pasqyrat
 • Dorezat me ngjyrë e trupit
 • Xhama akustikë
 • Sensor shiu
 • Barra mbi tavan

PJESA E BRENDSHME

 • Ajër i kondicionuar automatik
 • Rregullim i lartësisë së sediljes së shoferit
 • Sinjalizuar për vendosjen e rripit
 • Pasqyrë e brendshme
 • Mbështetëse krahu
 • Timon me veshje lëkure

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONE

 • Sistem multimedia me ekran me prekje (TAS600) me ngjyra dhe kontroll audio
 • Integrim wireless në smartphone me Android Auto dhe Apple CarPlay
 • Sistemi audio me 6 altoparlantë
 • USB type “C” dhe Bluetooth
 • Ekran 7" në panel me funksion E-Call

FUNKSIONALITETI DHE SIGURIA

 • ABS+EBD+BA
 • Kontroll i stabilitetit të mjetit (VSC)
 • Timoni me forcë të ndryshueshme (EPS)
 • Ndihma në malore (HAC)
 • Airbag qendror për sediljet e përparme
 • Airbagët e përparmë për shoferin dhe pasagjerin para
 • Airbagët anësorë për shoferin dhe pasagjerin para
 • Airbagët anësorë për rreshtin e dytë të sediljeve
 • Mundësia për të çaktivizuar airbagun e pasagjerit para
 • Paralajmërim për presion të ulët të gomave
 • Ndezje e sinjaleve kur frenoni papritur për të paralajmëruar për një përplasje të mundshme
 • Frena parkimi elektrike
 • Cruise Control në çdo shpejtësi
 • Kamera e pasme
 • Lajmerues kur harron sende në sediljen e pasme
 • Sistem frenimi emergjen kur shoferi humb ndjenjat
 • Sistem i njohjes së tabelave rrugore (RSA)
 • Ruajtje e  korsisë (LTA)

FANCY

(Niveli LIGHT dhe pajisje shtesë)

Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Disqe alumini 16" me dimensione 205 / 65R16
 • Fshirëse xhami me sistem shkrirje
 • Drita mjegulle - LED

PJESA E BRENDSHME

 • Sediljet para me ngrohje
 • Timon me ngrohje
 • Drita ambientale

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONE

 • Karikim wireless për telefonin

CHIC

(Niveli FANCY dhe pajisje shtesë)

Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Disqe alumini 17" me dimensione 215/55R17
 • Xhamat e pasmë të errësuar
 • Pasqyrat me palosje elektrike
 • Fenerë LED
 • Sinjalet e pasme të kthimit LED
 • Sinjalet para të kthimit LED

PJESA E BRENDSHME

 • Sediljet e pasme në raport 40:20:40
 • Ajër i kondicionuar me komandim në distancë
 • Gomë rezervë T145/90D16 vetëm për FWD;
 • Kit riparimi për AWD-i

FUNKSIONALITETI DHE SIGURIA

 • Sensorë inteligjentë parkimi para dhe mbrapa me funksion frenimi automatik
 • Hyrje pa çelës dhe ndezja me buton
 • Monitorim i këndit të verbër
 • Sistem i sigurisë së daljes së automjeteve nga parkimi (SEA)

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONE

 • Ekran 10.5" (MM21/T1)

ELEGANCE

(Niveli CHIC dhe pajisje shtesë)

Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Disqe alumini 18" me goma 215/50r18
 • Sistem adaptiv i kontrollit të ndriçimit të fenerëve (AHS)
 • Rregullim automatik i lartësisë së ndriçimit të fenerëve
 • Tavan panoramik
 • Bi-tone

PJESA E BRENDSHME

 • Suport mesi elektrik
 • Kondicioner automatik me dy zona me jonizues nano e X dhe lagështues ajri
 • Sedilje sportive me imitim lëkure
 • Kit riparimi (pa gomë rezervë)
 • Pasqyrë elektrokromatike

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONE

 • Ekran me prekje 12.3"

GR SPORT

(Niveli ELEGANCË dhe pajisje shtesë)

Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Bagazh me hapje me sensor këmbe

PJESA E BRENDSHME

 • Dizajn i veçantë i sediljes GR-S me qepje të kuqe dhe logo GR-S
 • Dekor lëkure i levës së ndërrimit të marsheve me logo GR-S
 • Timon me ngrohje prej lëkure me logo GR-S dhe qepje të zeza
 • Ndezja e motorit me buton me logo GR-S
 • Ekran informativ në xhamin e përparmë (Head-up display)

FUNKSIONALITETI DHE SIGURIA

 • Sistem parkimi inteligjent gjysmë-automatik
 • Kamera parkimi panoramike (PVM)

AUDIO

 • Premium JBL me 8 altoparnatë

PREMIERE EDITION

(Niveli ELEGANCË dhe pajisje shtesë)

Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Bagazh me hapje me sensor këmbe

PJESA E BRENDSHME

 • Ekran informativ në xhamin e përparmë (Head-up display)

FUNKSIONALITETI DHE SIGURIA

 • Sistem parkimi inteligjent gjysmë-automatik
 • Kamera parkimi panoramike (PVM)

AUDIO

 • Premium JBL me 8 altoparnatë

Specifikimet teknike

 

 

Karakteristikat teknike

1.5 l HSD e-CVT | 116 k.f. - 2WD

1.5 l HSD e-CVT | 116 k.f.- 4WD

1.5 l HSD e-CVT | 130 k.f. - 2WD

1.5 l HSD e-CVT | 130 k.f. - 4WD

Numri i cilindrave të motorit 3 3 3 3
Kapaciteti i motorit (cmᶾ) 1490 1490 1490 1490
Dimensioni i pistonit (mm / mm) 80.5 x 97.6 80.5 x 97.6 80.5 x 97.6 80.5 x 97.6
Kompresimi i motorit 14.0:1 14.0:1 14.0:3 14.0:1
Fuqia maksimale (k.f. / min) 92 92 125 125
Çift rrotullues maksimal (rpm) 120/3600-4800 120/3600-4801 120/3600-4800 120/3600-4801
Fuqia maksimale e sistemit hybrid (k.f.) 116 116 130 130
Fuqia maksimale e sistemit hybrid (kw) 85 85 - -
Transmisioni e-CVT e-CVT e-CVT e-CVT
Shpejtësia maksimale (km / orë) 170 170    
Përshpejtimi 0-100 km / orë (sekonda) 11.2 11.8    
Konsumi - i kombinuar (l / 100km) 4.4-5.0 4.7-5.1    
Konsumi - shpejtësi e ulët (l / 100km) 3.1-3.7 3.7-4.2    
Konsumi - shpejtësi mesatare (l / 100km) 3.3-3.8 3.6-4.0    
Konsumi - shpejtësi e lartë (l / 100km) 3.9-4.4 4.1-4.4    
Konsumi - shpejtësi shumë e lartë (l / 100km) 6.1-6.8 6.3-6.7    
Emetimet e CO2 të ciklit të kombinuar (g / km) 100-114 106-116    
Emetimet e CO2 me shpejtësi të ulët (g / km) 70-84 83-95    
Emetimet e CO2 me shpejtësi të mesme (g / km) 75-86 81-90    
Emetimet e CO2 me shpejtësi të lartë (g / km) 87-99 92-100    
Emetimet e CO2 me shpejtësi shumë të lartë (g / km) 137-153 142-152    
Norma mjedisore EURO 6 AP EURO 6 AP EURO 6 AP EURO 6 AP
Vëllimi i serbatorit (litra) 36 36 36 36
Pesha maksimale e lejuar e automjetit (kg) 2440 2525 2440 2525
Pesha e një makine bosh (kg) 1175-1265 1300-1360    
Pesha maksimale e lejuar e rimorkios me frena (kg) 750 750 750 750
Pesha maksimale e lejuar e tërheqjes së një rimorkioje pa frena (kg) 550 550 550 550
Amortizatorët para McPherson McPherson McPherson McPherson
Amortizatorët para SUSTA WHISHBONE SUSTA WISHBONE
Frenat e përparme Disqe të ventiluar Disqe të ventiluar Disqe të ventiluar Disqe të ventiluar
Frenat e pasme Disqe Disqe Disqe Disqe

Galeria