Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë (040)

Pajisjet

LIGHT

Benzinë dhe Hybrid

PJESA E BRENDSHME

 • ABS + EBD + BA
 • Kontroll i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Timon me kontroll elektrik (EPS)
 • Mundësi për të çaktivizuar airbag-un e sediljes së pasagjerit
 • Airbag qëndror për sediljet përpara- unike në segment
 • Airbag përpara për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag anësor për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag anësor për pasagjerët prapa
 • Ajër i kondicionuar
 • Sinjalizim për mosvendosjen e rripit të sigurimit
 • Pasqyrë e brendshme
 • Asistencë për ngjitjen në malore (HAC)
 • Ndezje e sinjaleve të kthimit gjatë frenimit të menjëhershëm për të paralajmëruar përplasje të mundshme
 • Lajmërues për presionin e ulët të gomave
 • Disk freni në rrotat e prapme (vetëm Hybrid)
 • Mbështetëse krahu (vetëm Hybrid)
 • Ajër i kondicionuar automatik (vetëm Hybrid)
 • Frena dore elektrike (vetëm Hybrid)
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme në lartësi

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • Toyota Touch® 2 me ekran me prekje 7 " me ngjyra me kontrolle të sistemit audio si dhe kompjuter në bord.
 • Porta USB dhe lidhje me Bluetooth
 • Sistemi audio me 2 altoparlantë
 • Integrimi i telefonave inteligjentë me Android Auto dhe Apple CarPlay
 • Radio dixhitale
 • Ekran multi-informacioni 4.2 " në kroskot
 • Komanda zanore
 • E-Telefonata

PJESA E JASHTME

 • Fshirëse në dritaren e pasme
 • Stop freni LED në pjesën e sipërme prapa
 • Sinjale të integruara në pasqyrat anësore
 • Dritare elektrike dhe automatike të përparme për shoferin dhe pasagjerin
 • Pasqyra anësore me komandim elektrike me ngjyrën e kabinës dhe me ngrohje
 • Dorezat e dyerve të jashtme në ngjyrën e kabinës
 • Dritaret e pasme të errësuara
 • Disqe çeliku 15” me madhësi gome 185 / 65R15
 • Gomë rezervë 125 / 70 D16

FANCY

Benzinë dhe Hybrid

(Më shumë sesa niveli Light)

PJESA E BRENDSHME

 • Tapiceri të ndryshme
 • Timon dhe koka e levës së marshit me veshje lëkure
 • Levë e marsheve me  krom satin
 • Sedilja e pasagjerit me rregullim në lartësi

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • Toyota Touch® 2 me ekran me prekje 8 " me ngjyra me kontrolle të sistemit audio si dhe kompjuter në bord.
 • Kamera parkimi e pasme
 • 4 altoparlantë

PJESA E JASHTME

 • Dritare elektrike në pjesën e pasme

CHIC

(Më shumë sesa niveli Fancy)

Benzinë dhe Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Fshirëse xhamash automatike
 • Drita mjegulle
 • Xhama me mbrojtje akustike
 • Disqe alumini 15” me madhësi gome 185 / 65R15

PJESA E BRENDSHME

 • Sediljet e para me ngrohje

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • 6 altoparlantë

CHIC XTRA

(Më shumë sesa niveli CHIC)

Benzinë dhe Hybrid

PJESA E JASHTME

 • Drita LED
 • Drita mjegulle LED
 • Disqe alumini 16” me madhësi gome 195 / 55R16

PJESA E BRENDSHME

 • Drita ambientale
 • Hyrje pa çelës
 • Ndezje me buton

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • Kilometrazh dixhital

ELEGANT

(Më shumë sesa niveli CHIC XTRA)

Hybrid

BRENDËSIA – KOMFORT & LUXURY

 • Sedilje gjysmë lëkure
 • Pasqyre elektrokromatik
 • Karikues telefoni pa kabull (wireless)
 • Kondicioner me dy zona

PJESA E JASHTME

 • Tavan panoramik

POP OUT

(Më shumë sesa niveli CHIC XTRA)

Hybrid

 • Disqe alumini të zeza 17“ me madhësi gome 205 /45R17
 • Kondicioner me 2 zona
 • Xhamat e pasëm të errësuar
 • Pasqyrë elektrokromatike
 • Pasqyra anësore elektrike me palosje dhe me ngrohje
 • Timon me ngrohje
 • Mbrojtëse dielli me ndriçim
 • Sediljet e para sportive
 • Sedilje gjysëm lëkurë me tegela të kuq
 

Specifikimet teknike

PERFORMANCË NË ÇDO RRETHANË!

Yaris ka një motor ideal për t’i kënaqur nevojat tuaja. Motori hibrid është i shkëlqyer për eksplorimin e peisazheve në mënyrë të qetë dhe komode duke qënë edhe tepër miqësor me ambjentin. Yaris vjen edhe me motor benzine të avancuar 1.0-litra dhe 1.5-litra, që ofrojnë performancë mbresëlënëse.

Karakteristikat teknike HYBRID
1.5 l HSD e-CVT
116 к.F.
BENZINË
1.0 l VVT-i 5 M/T
72 к.F.
BENZINË
1.5 l 6 M/T
125 к.F.
BENZINË
1.5 l CVT
125 к.F.
Numri i cilindrave 3 3 3 3
Vellimi (cmᶾ) 1490 998 1490 1490
Përmasat e cilindrit në diameter dhe thellësi (mm-mm) 80.5 x 97.6 71.0 x 84.0 80.5 x 97.6 80.5 x 97.6
Raporti i ngjeshjes 14.0:1 11.8:1 14.0:1 14.0:1
Fuqia Maksimale 92 72 125 125
Fuqia totale e kombinuar e sistemit Hybrid (kuaj fuqi) 116 - - -
Rrotullimet maksimale të motorit me djegie të brendshme (Nm/rpm) 120/3600-4800 93/4400 153/4800-5000 153/4800-5000
Fuqia totale e kombinuar e sistemit Hybrid (kW) 85 - - -
Transmisioni e-CVT 5M/T 6M/T M/D S
Shpejtësia maksimale (km/h) 175 160 180 180
0-100 km / orë (sekonda) 9.7 14.6 9 10.2
Shpejtësia e kombinuar (litra/100 km) 3.8-4.9 5.6-5.9 5.3-5.6 5.5-5.7
Shpejtësia e ulët (litra/100 km) 2.9-3.7 6.3-6.6 7-7.4 7-7.3
Shpejtësi mesatare (litra/100 km) 3.2-3.8 5-5.1 5.1-5.3 5-5.2
Shpejtësi e lartë (litra/100 km) 3.5-4.4 4.8-5.1 4.6-4.8 4.6-4.9
Shpejtësi shumë e lartë (litra/100 km) 5.2-6.5 6.4-6.9 5.4-5.7 5.9-6.2
Shpejtësia e kombinuar (gram/km) 87-112 127-134 125-131 128-135
Shpejtësia e ulët (gram/km) 66-83 142-149 165-173 165-171
Shpejtësi mesatare (gram/km) 67-85 113-117 119-125 117-123
Shpejtësi e lartë (gram/km) 79-99 110-115 108-113 109-115
Shpejtësi shumë e (gram/km) 113-148 145-156 128-134 138-146
EURO EURO 6 AP EURO 6 AP EURO 6 AP EURO 6 AP
Kapaciteti i serbatorit (litra) 36 42 42 42
Pesha maksimale (kg) 2065 2220 2405 2405 / 2435
Pesha bosh (kg) 450 750 850 850
Pesha tërheqëse me frena (kg) 450 520 550 550
Pesha tërheqëse pa frena (kg) McPherson McPherson McPherson McPherson
Amortizatorët prapa Torsion Axis Torsion Axis Torsion Axis Torsion Axis
Frenat përpara Disqe me ventilim Disqe me ventilim Disqe me ventilim Disqe me ventilim
Frenat prapa Disqe të plota Disqe të plota Disqe të plota Disqe të plota

Konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 maten në një mjedis të kontrolluar në përputhje me kërkesat e ligjeve Europiane të botuara nga Komisioni Europian sipas Direktivës 80/1260. 

Stili i drejtimit të automjetit si dhe faktorë të tjerë (si kushtet e rrugëve, trafiku, gjendja e automjeteve, pajisjet e instaluara, ngarkesa, numri i udhëtarëve ...) luajnë një rol në përcaktimin e konsumit të karburantit dhe të shkarkimeve të CO2

 

Galeria