Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Jeta bëhet më e këndshme kur udhëton me AYGO X. Kompakte, e qetë dhe e shkathët, AYGO X është e lehtë për t'u drejtuar në çdo rrugë. Projektuar për të joshur me pamjen e saj të ndritshme, të guximshme dhe të veçantë. Me disa ngjyra të veçanta që ofrohet, AYGO X ju jep lirinë për të shprehur vetveten.

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë (040)

Pajisjet

AYGO X 1.0 5MT JOY

SIGURIA AKTIVE DHE SIGURIA PASIVE

 • TOYOTA SAFETY SENSE 2.0 – gjenerata e re e sistemit të sigurisë
 • Sigurinë në parandalimin e përplasjeve (PCS) me Frenimin Automatik të Emergjencës (AEB) dhe detektimin e këmbësorëve (gjatë ditës dhe natës) dhe çiklistëve (gjatë ditës)
 • Lane Departure Warning System dhe Lane Trace Assist (LTA Lane Trace Assist). Lajmërim i daljes nga korsia dhe Asistencë e mbajtjes në korsi (LDA & LTA). LTA monitoron vijat e rrugës me anë të një kamera dhe mban trajektoren
 • Road Sign Assist (RSA). Sistemi i njohjes së tabelave rrugore.
 • Intelligent Adaptive Cruise Control, e cila vendos shpejtësinë dhe distancën konstante të automjetit në raport me mjetin që ndodhet para jush.
 • Asistencë për ngjitje në malore (HAC)
 • Sistem Frenimi Antibllokim me Shpërndarje Elektronike të Forcës së Frenimit (ABS+EBD)
 • Kontroll i Stabilitetit të Mjetit (VSC)
 • Sensor për presionin e gomave (TPMS)
 • Paralajmërim për lodhjen e shoferit (DAA)
 • Mundësia për të çaktivizuar airbagun e pasagjerit para
 • Airbag të përparmë për shoferin dhe pasagjerin para
 • Airbag anësor tip perde
 • Sinjal paralajmërues për hapjen e derës
 • Sinjal paralajmërues për mosvendosjen e rripave të sigurimit
 • Sistem Isofix
 • Sistem sigurie eCall

PJESA E BRENDSHME

 • Sedilje tekstili
 • Rregullim manual për rrëshqitjen dhe shtrirjen e sediljeve të përparme
 • Ndarja e sediljes së pasme në raport 50:50, e palosshme
 • Timon me veshje poliuretani
 • Sistemi i kondicionimit me kontroll manual
 • 2 mbajtëse gotash përpara dhe 1 pas
 • Pasqyrat anësore me ngrohje
 • Vendosja e intervalit të fshirëseve
 • Llambë në bagazh

PJESA E JASHTME

 • Pjesa e jashtme një ngjyrëshe
 • Dritat e ditës LED
 • Konturet e dritave të pasme LED
 • Fenerët reflektues me ndërrim automatik ndërmjet dritave të shkurtra dhe të gjata
 • Ndezje automatike e dritave
 • Dritat e gjata të integruara në fener
 • Dritat e frenave LED
 • Xhamat e pasëm të errësuar
 • Ngrohje e xhamit të pasëm
 • Pasqyrat anësore në ngjyrë të zezë
 • Parakolp i pasëm i zi
 • Dorezat e dyerve të zeza
 • Dorezë për deren e bagazhit
 • Disqe çeliku 17" me goma 175/65R17

AUDIO, KOMUNIKIMI & INFORMACIONI

 • Ekran multimedial TFT 7” me ngjyra
 • Sistemi multimedia Toyota Touch 2
 • Radio dixhitale (DAB) me 2 altoparlantë
 • Integrimi i telefonit me Android Auto dhe Apple CarPlay (përmes kabllit)
 • Kontrolli i ekranit, sistemi audio, dhe telefonatat nga timoni
 • Lidhja Bluetooth për telefonin celular, portë USB
 • Prizë elektrike 12 V në pjesën e përparme të automjetit

AYGO X 1.0 PLAY

(Shtesë kundrejt nivelit JOY)

PJESA E BRENDSHME

 • Timon me veshje lëkure
 • Rregullim manual në lartësi i sediljes së shoferit
 • Veshje e levës së marsheve me lëkurë sintetike (vetëm për kambiot CVT)
 • Kilometrazh dixhital

PJESA E JASHTME

 • Pasqyra anësore në ngjyrë të zezë
 • Dorezat e jashtme të dyerve në ngjyrën e sediljeve të brendshme

AUDIO, KOMUNIKIMI & INFORMACIONI

 • Radio dixhitale (DAB) me 4 altoparlantë
 • Kontrolli i ekranit, sistemi audio, telefonatat nga timoni
 • Treguesi i ndryshimit të marsheve (vetëm për kambiot CVT)
 • Treguesi mjedisor i drejtimit ECO (vetëm për kambiot CVT)
 • Kamera për pjesën e pasme

AYGO X 1.0 PULSE

(Shtesë kundrejt nivelit PLAY)

PJESA E JASHTME

 • Pjesa e jashtme dy-ngjyrëshe
 • Dritat e ditës me kontur LED
 • Fenerët LED me ndërrim automatik ndërmjet dritave të gjata dhe të shkurtra
 • Dritat e pozicionit LED (anësore).
 • Drita e integruara të sinjaleve LED
 • Llambat e mjegullës halogjene
 • Xhamat e pasëm të errësuar
 • Parakolp i pasëm në ngjyrën e sediljeve të brendshme
 • Disqe alumini 17" me goma 175/65R17

PJESA E BRENDSHME

 • Sedilje tekstili me elemente në ngjyrën e ngjyrës së jashtme

AUDIO, KOMUNIKIMI & INFORMACIONI

 • Ekran multimedial me ngjyra 8” TFT

AYGO X 1.0 CVT ENVY

(Shtesë kundrejt nivelit Pulse)

PJESA E JASHTME

 • Sistemi LED për aktivizimin e ndriçimit në kabinën e pasagjerëve kur hyni në automjet
 • Parakolp i pasëm në ngjyrën e sediljeve të brendshme
 • Dorezë për derën e bagazhit
 • Disqe alumini 18" me goma 175/60R18

PJESA E BRENDSHME

 • Timoni me veshje lëkure
 • Ndërrimin e marsheve në timon
 • Ndezje me buton Start
 • Hyrje Smart (pa çelës)
 • Sistemi automatik i kondicionerit
 • Sedilje të ndërthurura tekstil dhe lëkurë sintetike
 • Sediljet e para me ngrohje
 • Fshirëse automatike me sensor shiu
 • Sinjalizues për dyer dhe bagazh të hapura

AUDIO, KOMUNIKIMI & INFORMACIONI

 • Karikimi wireless për pajisjet celulare (për modelet që e kanë këtë funksion)

Specifikimet teknike

 

 

SPECIFIKIME TEKNIKE BENZINË
1.0 l 72 k.f.
5 M/T CVT
Vëllimi i motorit cc 998
Fuqia maksimale kf / rpm 72/53 @ 6000
Çifti rrotullues Nm/rpm 93/4400
Transmisioni   5 T/M CVT
Shpejtësia maksimale Km/ orë 158 151
Përshpejtimi 0 deri 100 km/orë Sekonda 15.6 15.5
Konsumi i kombinuar (WLTP) l /100 km 4.7 4.9
Emetimet CO2 konsum i kombinuar (WLTP) g/100 km 107 110
Euro    EURO 6D
Serbatori litra 35
Dimensionet (Gjatësi/Gjerësi/Lartësi) mm (3700/1740/1525)
Distanca aksiale mm 2430

Galeria