Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë (040)

Pajisjet

COMFORT

●Kontroll i stabilitetit të mjetit (VSC)
●Timon me veshje uretani
●Veshja e kokës së levës së marshit prej uretani
●Dorezat e dyerve me ngjyrën e trupit të mjetit
●Pasqyrat anësore me ngrohje dhe me ngjyrën e trupit të mjetit
●Pasqyrë e brendshme manuale për ditën/natën
●Xhamat e përparmë dhe të pasëm, elektrikë
●Mbyllje e dyerve me pult
●Suspension i përparmë Macferson
●Suspension i pasëm Double wishbone
●Disqe çeliku 15" dhe goma 195/65/15
●Gomë rezervë 125/70 d17
●Frenat e dorës, elektrike
●Spoileri (bishti) i pasëm me ngjyrën e trupit
●Parakolpi i parë me ngjyrën e trupit
●Grila e radiatorit e zezë
●Parakolpi i pasëm me ngjyrën e trupit
●Kornizat e dritareve të zeza
●Dritë në kroskot
●Dritë në bagazh
●Ndriçim LED me drita të gjata automatike
●Dritat e ditës LED
●Dritat e pasme LED
●Ndriçim Follow-me-home
●Nivelim manual i ndriçimit
●Llampa tek mbrojtëset e diellit
●Veshje e butë në pjesën e kroskotit
●Mbështetëse e krahut e zezë nën boksin qëndror
●Kroskoti me ngjyrë të zezë
●Mbështetëse krahu qendrore
●Xhamat anësor me filtra mbrojtës nga dielli
●Rregullim i kohës së lëvizjes së fshirëseve të xhamit
●Ajër i kondicionuar manual me çelës modaliteti ECO
●Fryrëset e ajrit të zeza
●Sedilja e shoferit me rregullim manual në lartësi
●Sediljet e pasme me palosje dhe ndarje në raportin 60:40
●Kontrolle në timon të audios dhe adaptive cruise control
●7 SRS airbag
●Antenë krahë peshkaqeni
●Prizë 12 V në panelin qëndror
●Sistem audio me radio, CD player, Bluetooth, USB, AUX
●Dyshemeja e bagazhit me 2 nivele dhe me hapësirë magazinimi nën të. (vetëm për Touring Sport)
●Prizë 12 V në bagazh (vetëm për Touring Sport)
●Kit i riparimit të gomës (vetëm në hybrid)
●Pozicion të ulët të dyshemesë së bagazhit (vetëm për 1.8 Hybrid)
●Mbështetëse krahu me rrëshqitje (vetëm për 1.8 Hybrid)
●Ajër i kondicionuar automatik me çelës ECO (vetëm për 1.8 Hybrid)
●Ndezje e makinës me buton (vetëm për 1.8 Hybrid)
●Mban mjetin në qendër të korsisë gjatë gjithë kohës (shoferi duhet t'i ketë duart në timon). Nëqoftëse vijat ndarëse nuk janë të dukshme, LTA dallon ku mbaron rruga dhe ndjek rrugën e mjetit që ka përpara. (vetëm për 1.8 Hybrid)

EXECUTIVE

përfshin opsionet e nivelit COMFORT dhe ka më shumë:

●Timon i veshur me lëkurë
●Drita mjegulle përpara
●Ekran multimedial me prekje 8", pa CD player
●Kamera e pasme
●Koka e levës së marshit e veshur me lëkurë
●Pasqyrë e brendshme elektrokromatike
●Mbrojtëse dielli për shoferin dhe pasagjerin dhe ndriçim personal
●Xhamat e përparmë dhe të pasëm elektrik dhe automatik
●Ajër i kondicionuar me 2 zona me funksion ECO
●Fryrëset qendrore të ajrit të zeza
●Sedilja e shoferit dhe pasagjerit të rregullueshme në lartësi, manualisht
●Suporti i mesit (lumbari) i sediljes së shoferit, elektrik
●Sedilja e shoferit dhe pasagjerit, me ngrohje
●Xhep pas sediljes së shoferit
●Mbështetëse krahu me rrëshqitje (nuk është e vlefshme për 1.2T 6M/T)
●Disqe alumini 16"
●Ekran 7" multi-informacion (vetëm për 1.8 hybrid hatchback)
●Fryrëse ajri për pasagjerët e pasëm (vetëm për Touring Sport)
●Ndriçim personal për pasagjerët e pasëm (vetëm për Touring Sport)

EXECUTIVE BI-TONE

përfshin opsionet e EXECUTIVE dhe ka më shumë:

●Ngjyra Bi-tone
●Disqe alumini 17" dhe goma 225/45 R17
●Xhamat e pasëm të errësuar
●Ndriçim i brendshëm ambjental
●Ndriçuesit e përparmë Bi-LED me drita të gjata automatike(211) "

LUXURY

përfshin opsionet e nivelit EXECUTIVE dhe ka më shumë:

●Timon me veshje lëkure, me ngrohje
●Disqe alumini 17" dhe goma 225/45 R17
●Pasqyra me palosje automatike
●Xhami i pasëm i errësuar
●Fshirësja e xhamave para kundra akullit
●Sistem Smart i hyrjes në makinë pa çelës
●Sensorë shiu
●Ndriçim i brendshëm tip ambjent
●Ndriçim i përparmë Bi-LED me drita të gjata automatike
●Sedilje sportive e shoferit dhe pasagjerit
●Karikim i telefonit wireless
●Sensorë parkimi përpara dhe prapa
●Asistencë Inteligjente e Parkimit
●Ndryshimi i marsheve në timon (vetëm për motor 2.0 Hybrid Forcë Dinamike)
●Hapësirë magazinimi nën dyshemenë e bagazhit (vetëm për motor 2.0 Hybrid Forcë Dinamike)
●Ndriçim LED i bagazhit (vetëm për Touring Sport)
●Sistem i palosjes së sediljeve të prapme me telekomandë (vetëm për Touring Sport

LUXURY +

përfshin opsionet e nivelit LUXURY dhe ka më shumë :

●Disqe alumini 18" dhe goma 225/40 R18 (vetëm për motor 2.0 Hybrid Forcë Dinamike Hatchback)
●Ndriçuesit e përparmë Multi-LED me drita të gjata automatike dhe auto nivelim
●Sistem audio JBL premium me ekran 8" multimedial dhe komanda zëri (vetëm për motor 2.0 Hybrid Forcë Dinamike Hatchback)

LUXURY + TAVAN PANORAMIK

përfshin opsionet e nivelit LUXURY dhe ka më shumë :

●Disqe alumini 18" me goma 225/40 R18
●Sistem audio JBL premium me ekran 8" multimedial dhe komanda zëri
●Tavan xhami panoramik me hapje elektrike dhe mbrojtje kundra bllokimit

Specifikimet teknike

 

SPECIFIKIMET TEKNIKE 1.2 Turbo
6 M/T1
1.2 Turbo
CVT2
1.8 HSD4
122 h. p. ./e-CVT3
2.0 l HYBRID Forcë Dinamike5
180 kf. /e-CVT
Vëllimi i motorit (cmᶾ) 1197 1197 1798 1987
Fuqia totale e kombinuar e sistemit hybrid (DIN kf) - - 122 180
Fuqia maksimale e motorit (kf/rpm) - - 163 202
Rrotullimet maksimale të motorit (Nm/rpm)  185 (1500-4000) 185 (1500-4000) 142/3600 190
Transmisioni 6 M/T CVT e-CVT e-CVT
Sistemi Stop / Start jo jo po po
Shpejtësia maksimale (km/orë) 200 195 180 180
Akselerimi (0-100 km/orë) 10.4 10.5 10.9/11.1 7.9/8.1
Konsumi i kombinuar i karburantit (litra/100 km) 5.6 5.8 3.3/3.6 3.9
Emetimi i gazrave CO2 128 132 76/83 89
Kapaciteti i serbatorit (litra) 50 50 43 43
Euro Class Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6

1) MT - Manual Transmision - Transmision Manual
2) CTV - CVT – continuously variable transmission - Transmision vazhdimisht i ndryshueshëm (automatike)
3) e-CTV - Electronically controlled continuously variable transmissions - Transmision vazhdimisht i ndryshueshëm me kontroll elektronik (automatike)
4) HSD - Hybrid Synergy Drive - Kombinim i motorit konvencional me motorin elektrik
5) Forcë Dinamike - motor i gjeneratës së fundit Toyota e cila konsiston në fuqi më të madhe, konsum më të ulët dhe me emetime CO2 më të ulta. 

 

Galeria