Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Hilux, i pathyeshëm

Qysh nga fillimi i saj në 1968, Hilux ka lënë shenjën e tij kudo që shkel. Kjo ikone ka udhëtuar në të gjithë botën, duke garuar në shkretëtirën afrikane, duke pushtuar vullkanet, duke eksploruar amazonen dhe duke arritur në polin e veriut. Asgjë nuk mund ta ndalë në rrugëtimin e tij.

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë (040)

Pajisjet

 

Comfort

PJESA E JASHTME

 • Kontroll i Stabilitetit të Mjetit (VSC)
 • Shpërndarje Elektronike të Forcës së Frenimit dhe Frenim i Asistuar (EBD + BA)
 • Kontroll aktiv i tërheqjes A-TRC
 • Xhamat me mbrojtje nga rrezet UV
 • Sistem Frenimi Antibllokim (ABS)
 • Kafaz që mbron trupin e mjetit nga deformimi
 • Asistencë për ngjitje në malore
 • Fenerët halogjenë me dritat e ditës automatike
 • Disqe çeliku të stilizuara të zeza me goma off-road 265/65 R17
 • Goma rezervë standarde e montuar nën dyshemenë e karrocerisë
 • Mbulesa balte të përparme dhe të pasme
 • Pasqyra anësore të zeza me komandim dhe ngrohje elektrike
 • Ngrohja e përshpejtuar e motorit dhe ngrohja e përshpejtuar e ajrit në kabinë përmes një ngrohës elektrik qeramik në sistemin e ajrit të kondicionuar; ngrohje karburanti, starteri dhe alternatori i përforcuar
 • Kontrolli i lëvizjes së rimorkios (TSC- Trailer Sway Control )
 • Parakolpi në ngjyrën e trupit
 • Sistemi i kontrollit Pitch&Bounce, kontrollon përkuljen dhe drejtimin e pjesës së përparme të mjetit kur ndalon ose nisjen në mënyrë të papritur, si dhe në rrugë me pjerrësi.
 • Mbrojtje shtesë e sistemit të drejtimit dhe të serbatorit
 • Rezervuari i lëngut të xhamave me kapacitet 4,5 litra dhe sensor niveli
 • Mbyllje qendrore me telekomandë
 • Pasqyrat anësore me sinjale të integruara
 • Amortizim i përforcuar
 • Bllokimi i diferencialit të pasëm
 • Dritat e frenave të pasme LED
 • Mbrojtës kundër gërvishtjeve për dorezat e jashtme të dyerve të përparme

PJESA E BRENDSHME

 • Kilometrazhi Analog
 • 2 airbag përpara me dy faza në sediljet e përparme
 • 2 airbag anësor në sediljet e përparme
 • 2 airbag anësor tip perde
 • 1 airbag për gjunjët e shoferit
 • Material tekstili për të gjitha sediljet
 • Mbajtëse koke të integruara në sedilje
 • Timon i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Sediljet manualisht të rregullueshme
 • Tapete origjinal
 • Sistemi i ajrit të kondicionuar me filtër poleni dhe filtër për rifreskimin e ajrit
 • Immobilizer
 • Sinjal akustik kujtese për dritat e ndezura dhe mjetin e jo të fikur
 • Mbajtëse gotash për sediljet e përparme
 • Prizë elektrike 12 V në pjesën e përparme
 • Xhamat elektrik
 • Doreza ndihmëse në shtyllat e përparme
 • Butonat e kontrollit të audios dhe telefonit në timon
 • Mbështetëse krahu me kapak, mbajtëse gotash dhe vend  magazinimi në kroskot
 • Xhami i pasëm me ngrohje
 • Sistem Stop & Start (nuk është i vlefshëm për kabinë teke)
 • Xhepa në pjesën e pasme të sediljeve të përparme dhe në dyert e pasme
 • Xhamat anësor dhe xhami i pasëm me nuancë jeshile.
 • Ngrohje për këmbët e pasagjerëve të rreshtit të dytë.
 • Dorezat sipër kokave dhe para dyerve të përparme dhe të pasme të pasagjerëve
 • Tregues i këndit të kthimit të gomave

AUDIO, KOMUNIKIMI & INFORMACIONI

 • Sistemi audio me Radio/CD me 4 altoparlantë dhe Bluetooth (2 altoparlantë për kabinë teke)
 • Ekran LCD njëngjyrësh multi-informacion në panelin e instrumentave
 • Ekran 4.2” multi-informacion

Style

Shtesë kundrejt nivelit COMFORT:

PJESA E BRENDSHME

 • Sistemi automatik i kondicionimit me dy zona
 • Rregullim në lartësi të sediljes së shoferit
 • Elementë argjendi në tastierën qendrore, timonin dhe dyert
 • Mbrojtëse dielli  për pasagjerin me pasqyrë
 • Xhamat anësor dhe të pasëm të errësuar
 • Sedilje sportive të përparme dhe tapiceri sediljeje prej tekstili
 • Prizë elektrike 220 V në kabinë

PJESA E JASHTME

 • Diferencial me rrëshqitje të kufizuar (LSD limited slip differential)
 • Pasqyra elektrike të palosshme dhe me ngrohje
 • Pastrues feneresh me anë të sprucatorëve
 • Dritat e mjegullës LED
 • Pasqyra kromi me rregullim elektrik, palosje dhe ngrohje
 • Grilë kromi të radiatorit dhe parakolpit të pasëm
 • Dorezat e dyerve të jashtme dhe të brendshme të kromuara
 • Disqe të zeza alumini me goma 265/65R17 7.5J
 • Alarmi i Frenimit Emergjent (EBS)
 • Asistencë në zbritje të tatëpjetave (DAS)

Luxury

Shtesë kundrejt nivelit STYLE:

PJESA E BRENDSHME

 • Sistemi i ri i sigurisë aktive Toyota Safety Sense 2, duke përfshirë :
 • Pre-Collision System (PCS) - një sistem sigurie aktive që paralajmëron shoferin për rrezikun e një përplasje ballore me sinjale akustike dhe vizuale dhe në rast mos-frenimi sistemi aktivizon vetë frenat.
 • Lane Keep Assist (LKA) - Ndihmë për mbajtjen e mjetit brenda korsisë
 • Road Sign Assist (RSA) –Asiston në monitorimin e shenjave dhe tabelave rrugore dhe i shfaq ato në panel
 • Adaptive Cruise Control (ACC) - ruan ose ndryshon shpejtësinë e paracaktuar duke mbajtur një distance konstante nga automjeti që ndodhet para jush
 • Njohja e këmbësorëve dhe çiklistëve - detekton këmbësorët (ditën dhe natën) dhe çiklistët (ditën) dhe paralajmëron nëpërmjet sinjaleve zanore dhe vizuale dhe aktivizon sistemin e frenimit për të shmangur përplasjet
 • Fenerët LED me sistem adaptues për rregullim automatik të lartësisë
 • Disqe alumini me dy ngjyra me goma 265/60/R18 për rrugë të asfaltuara
 • Goma rezervë me disk çeliku
 • Hyrje Smart (pa çelës) dhe ndezje me buton Start
 • Sedilje lëkure dhe sediljet e rreshtit të parë me ngrohje
 • Sistemi kondicionimi automatik
 • Pasqyrë e pasme elektrokromatike .

Invincible

Shtesë kundrejt nivelit LUXURY:

PJESA E JASHTME

 • Disqe të zeza alumini Invincible me goma 265/60/R18 për rrugë të asfaltuara
 • Drita LED Invincible
 • Pasqyrat anësore në ngjyrë të zezë
 • Maskarino e zezë speciale
 • Parafango të zeza
 • Dorezat e dyerve të zeza
 • Bazat e dritave të mjegullës me ngjyrë të zezë
 • Dorezë e zezë tek karroceria
 • Shirita të zinj të xhamave

PJESA E BRENDSHME

 • Veshja e sediljeve lëkurë Invincible
 • Shkallë anësore për hyrje të lehtë në kabinë
 • Tapiceri lëkure tek dyert me drita ambientale
 • Shirita të zinj të xhamave
 • Sistemi audio i nivelit të lartë JBL
 • Sistemi i navigimit me harta për Evropën
 • Sensorë parkimi para dhe pas

Specifikimet teknike

 

Karakteristikat teknike 2.4 D-4D (4x2) 2.4 D-4D (4x4) 2.4 D-4D (4x4)
Vëllimi i motorit cmᶾ 2393 2393 2755
Fuqia maksimale kf@rpm 150/3400 150/3400 204/3000
Rrotullimet maksimale Nm@rpm 400/1600-2000 400/1600-2000 500/1600-2800
Transmisioni tipi 6-raporte manuale 6-raporte automatike 6-raporte automatike
Shpejtësia maksimale km/h 170 170 175
Akselerimi (0-100 km/h) sekonda 13,2 12,8 10,7
Konsumi i karburantit (i kombinuar)* l/100 km 8.8-10.0 8.5-9.7 8.7-9.9
metimi CO2 (i kombinuar)* g/km 240-265 224-256 227-260
Euro class   Euro 6 Euro 6 Euro 6

* Konsumi i karburantit dhe emetimi CO2, është matur dhe kontrolluar në një model bazik, në përputhje me kërkesat e ligjit publikuar nga Komisioni Europian. Kushtet dhe mënyra e drejtimit mund të ndikojnë në këto vlera. Gjithashtu ndikojnë: sipëfaqja e rrugës, trafiku, ngarkesa, pasagjerët, etj.

    Kabinë teke Kabinë ekstra Kabinë dopio
Gjatësia mm 5325 5330 5330
Gjerësia mm 1800 1855 1855/1900
Lartësia mm 1795 1810 1815
Distanca aksiale mm 3085 3085 3085
Distanca midis rrotave të para mm 1495 1535 1535
Distanca midis rrotave të pasme mm 1510 1550 1550
Distanca ndërmjet qendrave të rrotave të përparme dhe parakolpit mm 990 985 985
Distanca ndërmjet qendrave të rrotave të pasme dhe prapakolpit mm 1255 1255 1255
Lartësia nga toka mm 227 289 310
Këndi i afrimit о 29 29 29
Këndi i nisjes о 25 26 26
Gjatësia e pjesës së ngarkesës mm 2315 1808 1525
Gjerësia e pjesës së ngarkesës mm 1575 1540 1540
Lartësia e pjesës së ngarkesës mm 480 480 480

Galeria