Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

TOYOTA LAND CRUISER 150 EXECUTIVE

     

Viti i prodhimit: 2021
Çmimi: 53.000 €

2.8L     204 kuaj fuqi

NIVELI EXECUTIVE

DREJTIMI, SUSPENSIONI, SIGURIA AKTIVE & DINAMIKA E DREJTIMITE Re Sistem Stop & Start për konsum të ulët karburanti (në kambio automatike)
▪ "Gjithë kohën 4WD me 4 modalitete: H4F, H4L, L4F, L4L:
- Marsh i lartë me diferencial të hapur ose të bllokuar: (1) H4 F - 4WD e lartë Hapur ose (2) H4 L - 4WD e lartë Bllokuar
- Mardh i ulëtLow gear with open or locked differential: (3) L4 F - Low 4WD Free or (4) L4 L - Low 4WD Lock"
▪ Reduktim drejtimi (demultiplier) për marsha të ulët (L4 - 4WD e ulët), aktivizohet nëpërmjet çelësit në panelin e instrumenteve (jashtë rruge)
▪ Bllokim diferenciali (50:50) - nëpërmjet çelësit (Marsha të lartë - modalitet H4L / marsha të ulët - modalitet L4L)
▪ "Diferencial qendror per limitimin e rreshkitjeve TORSEN® 2.
Diferenciali per limitimin e rreshkitjeve shperndan automatikisht fuqinë ndërmjet gomave të para dhe të pasme
(nga standarti 50/50 në 30/70 - në varësi të akselerimit apo de-akselerimit) për të garantuar tërheqjen dhe kontrollin preçiz."
▪ Transmision manual me 6-raporte ose transmision automatik me 6-raporte me Inteligjencë Artificiale (AI) dhe Modalitet Sekuencial I ndërrimit të marsheve (nga Executive)
▪ Kontroll I Stabilitetit të Mjetit (VSC) me çelës VSC / TRC OFF
▪ Sistem frenimi Anti-bllokim (ABS) me Shpërndarje Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD) dhe Asistence Frenimi (BA)
▪ Kontroll Aktiv I forcës së tërheqjes (TRC / A-TRC) në të katër rrotat me bllokim automatik të rrotës, shpërndarje të fuqisë dhe kontroll elektronik I shpejtësisë së motorit.
▪ Sistem lajmërimi I presionit të gomave (TPWS)
▪ Kontroll I stabilitetit të rimorkios (TSC)
▪ Kontroll i ndryshueshem i levizjes se timonit (VFC) bazuar në shpejtësinë e mjetit
▪ Shasia Body-on-frame me suspension të përparmë double wishbone dhe suspension te pasëm Multi-link me aksin e pasem solid
▪ Lartësia nga toka: 215 mm ; Kapaciteti I zhytjes në ujë: 700 mm; Këndi I nisjes para dhe pas: 31°/25°; Këndi I kalimit të pengesave: 22°; Këndi I ngjitjes dhe këndi limit I përmbysjes së mjetit: 42°.

SIGURIA AKTIVE DHE PASIVE

E Re TOYOTA SAFETY SENSE 2 - sistem i sigurisë aktive (në kambio automatike), përfshin:
E Re Siguria e Para-Përplasjes me Frenim emergjence automatik dhe detektimin e këmbësorëve (ditën dhe natën) dhe detektimin e çiklistëve (ditën). Monitoron rrugën përpara makinës dhe lajmëron shoferin për përplasje të mundshme, dhe në rast se nuk ka reagim nga drejtuesi tenton të frenojë mjetin.
E Re Sistem inteligjent Adaptive Cruise Control, që mban shpejtësinë konstante, por gjithashtu përshtat shpejtësinë sipas mjetit që ndodhet përpara.
E Re Asistencë për Ruajtjen e Korsisë me korrektim të timonit, ruan trajektoren e vijëzimeve të rrugë dhe përpiqet të mbajë mjetin në qendër të korsisë, duke siguruar asistencë në drejtim për shoferin.
E Re Dritat e gjata automatike, ndryshon ndriçimin ndërmjet dritave të gjata dhe të shkurtra bazuar në ndriçimin e rrugës, kushtet e rrugës dhe mjetet e tjera në rrugë.
E Re Asistencë e Tabelave Rrugore, shfaq shenjat paralajmëruese të trafikut në monitor dhe lajmëron drejtuesin mbi limitet e shpejtësisë dhe informacione të tjera.
▪ Trarë të integruar në dyer kundra përplasjeve anësore
▪ 7 Airbag SRS në standart:
- 2 Airbag SRS për shoferin dhe pasagjerin (me 2-faza për shoferin), çelës ON/OFF për airbag-un e pasagjerit
- 2 Aibag SRS anësor për shoferin dhe pasagjerin
- 2 Airbag anësor perde për rreshtin e parë, të dytë dhe të tretë
- 1 Aibag për gjunjët e shoferit
▪ Rripat e sigurimit të përparmë të kapur në 3 pika me pre-tensionues, limitues force dhe rregullim të lartësisë
▪ Rripat e sigurimit të rreshtit të dytë dhe të tretë të kapur në 3 pika
▪ Sinjalizues audio dhe vizual për vendosjen e rripit të sigurimit
▪ Sediljet e para me mbeshtetëse koke me sistem për mbrojten e qafës
▪ Mbështetëse koke me rregullim të lartësisë për të 7 ulëset
▪ Sistem Isofix për sediljet anësore të rreshtit të dytë
▪ Sistem për bllokimin e fëmijëve
▪ Sistem alarmi Toyota me immobiliser dhe sensor zanor

PJESA E JASHTME

E Re Disqe alumini 19" me goma 265/55 R19
▪ Gomë rezervë
▪ Drita mjegulle
▪ Sinjal drite për frenimin e emergjencës (EBS)
▪ Dritë e tretë frenimi LED
▪ Pasqyrat anësore në ngjyrën e trupit, elektrike, me ngrohje dhe me palosje elektrike
▪ Fshirëset e xhamave para me intervale të programueshme
▪ Fshirëse e xhamit të pasëm
▪ Dera e pasme me hapje anësore
▪ Dritarja e pasme me shkrirje akulli
▪ Antenë e integruar në dritaren e pasme
▪ Grila e kromuar e radiatorit
▪ Dorezat e dyerve në ngjyrën e trupit të mjetit
▪ Parakopli i parë dhe i pasëm në ngjyrën e trupit të mjetit
▪ Shina në tavan
▪ Mbrojtëse balte para dhe mbrapa
▪ Xhamat e pasëm anësorë me refleks jeshil dhe mbrojtje UV
▪ Xhami i parë i shtresëzuar dhe me fshirëse kundra akullit
▪ Mbrojtje e serbatorit të karburantit për jashtë rruge

▪ Pasqyrat anësore në ngjyrën e trupit të mjetit me sinjale LED të integruara, të rregullueshme elektrikisht, me ngrohje, të palosshme dhe ulen poshtë gjatë drejtimit të mjetit prapa
▪ Sensorë parkimi para dhe pas
▪ Sensorë shiu
▪ Dritat ballore LED
- Sensorë muzgu
- Funksionalitet Follow-me-home & Lajmërim për fikjen e dritave
- Nivelin automatik i ndriçimit
- Larëse e ndriçuesve e integruar në parakolpin para
▪ Ndriçim dite tip LED
▪ Grila e radioatorit e kromuar me kornizë ngjyrë argjendi
▪ Pedana anësore alumini të ndriçuara
▪ Sistem ndriçimi për hyrjen në makinë: pedanat anësore, dyert, interiori & hapësira e këmbëve

PJESA E BRENDSHME - LUKSI DHE KOMFORTI

▪ Ajër i kondicionuar automatik me 2 zona
▪ Pasqyrë e brendshme elektrokromatike
▪ Timon I rregullueshëm elektrikisht në lartësi dhe thellësi
▪ Sistem I hyrjes në makinë me tërheqjen pas të timonit
▪ Sediljet e shoferit dhe pasagjerit me ngrohje
▪ Sedilet e para me rregullim elektrik
- Sedilja e shoferit e rregullueshme në 8-drejtime: rrëshkitje (2), lartësi (2), ulje e këndit të sediljes (2), këndi I pasëm (2) dhe suporti I mesit (2)
- Sedilja e pasagjerit e rregullueshme në 4-drejtime: rrëshkitje (2) dhe këndi I pasëm (2)
▪ Veshje luksoze copë me dopio qepje
▪ Dorezat e brendshme të dyerve të kromuara
▪ Detaje veshje druri në dyer, panelin e instrumenteve dhe panelin qendror
▪ Ndriçim I brendshëm individual për sediljet e rreshtit të dytë dhe të tretë
▪ Ndriçim ambiental LED

AUDIO, KOMUNIKIMI & INFO

▪ Sistem Multimedia Toyota Touch 2:
- Ekran me ngjyra VGA 8" me prekje (480 x 800) me ndërfaqje intuitive dhe funksion "drag and drop" (tërhiq dhe lësho)
- 20 gjuhë të BE
- Kamera e pasme parkimi me vija drejtuese
- Sistem audio me 9-altoparlantë
E Re - Radio FM / AM me DAB
- USB
E Re - Integrim i smartphone me Android Auto/Apple CarPlay
- Lidhje Bluetooth 3®, shkarkim automatik I listës së kontakteve
" - Funksionalitet Mirror Link me smartphone me vizualizim në ekranin 8""
(I përshtatshëm me Nokia® & Samsung®)"
▪ Ekran multi-informacion

▪ "Sistem Suspensioni Kinetik - Dinamik (KDSS) - Sistemi hidraulik i stabilizatorëve shiritave anti-rrotullues të moduluar në mënyrë elektronike që siguron aftësi të pakonkurueshme drejtimi dhe komoditet udhëtimi në rrugë dhe aftësi të pashembullta jashtë rrugës."

▪ Bllokim I diferencialit të pasëm me çelës (shtesë kundrejt bllokimit të diferencialit qendror)
▪ HAC (Asistencë për ngjitjen në të përpjeta)
▪ DAC (Asistencë për zbritjen e dishezave)
▪ Zgjedhje ndërmjet 3 modaliteteve të drejtimit - Normal / Eco / Sport S - të cilat ndryshojnë parametrat e akseleratorit (gazit) dhe transmisionit respektivisht në modalitetin normal, eco (akselerim më i ngadaltë dhe konsum më i ulët karburanti), dhe sport (akselerim i shpejtë dhe konsum më i lartë i karburantit)

▪ Sistem ndriçimi Optitron për panelin e instrumentave
▪ Ekran multi-informacion LCD 4.2" me ngjyra me kontrolle në timon:
- Monitorim i këndit të animit të trupit të mjetit jashtë-rruge (Off Road) me paralajmërim pas 25°
- Monitorim i drejtimit jashtë-rruge (Off Road) me paraqitje vizuale të këndit të kthimit të rrotave të para, lëvizjen e secilës prej gomave dhe cili diferencial është I bllokuar
- Të dhënat e mjetit: dyer të hapura, sensorë parkimi, kilometrazh dixhital, konsumi aktual dhe mesatar të karburantit, koha e udhëtimit, temperatura, navigimi (nqs ështëi vlefshëm)
- Temperatura e jashtme (paralajmërim për akull në rrugë), informacion mbi cruise control, zgjedhjen e terrenit nëpërmjet Multi Terrain Select
- Informacion mbi raportin e kambios
- Informacion për të gjitha udhëtimet dhe për udhëtimet e shkurtra

KLIKONI KËTU PËR TË MARRË OFERTËN E PLOTË