Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Siguria nuk është një opsion, është standart!

TOYOTA T-MATE

Toyota T-Mate kombinon sistemet e shumta të Toyota Safety Sense për asistencë aktive në drejtim dhe parkim. Këto sisteme janë projektuar për të bërë drejtimin më të lehtë dhe më të sigurt, duke mbrojtur të gjithë drejtuesit dhe pasagjerët, si dhe përdoruesit e tjerë të rrugës në situata të ndryshme.

 

TOYOTA SAFETY SENSE 3

Sistemi i avancuar i sigurisë aktive Toyota Safety Sense është i disponueshëm në çdo nivel pajisjeje pa kosto shtesë.

Ndërlidhja

Аеrodinamika

Hybrid

Plug-in Hybrid

Përzgjedhja e ngjyrës

040 E bardhë

Pajisjet

PAJISJET

CULT

SIGURIA

 • Sistemi i shmangies së përplasjes frontale me njohjen e makinave, këmbësorëve dhe çiklistëve ditën dhe natën dhe njohjen e motoçikletave gjatë ditës (PCS)
 • Kontrolli inteligjent i drejtimit adaptiv në gamën e plotë të shpejtësisë (iACC)
 • Kufizues i shpejtësisë
 • Kamera e pasme parkimi
 • Treguesi i monitorimit të këndit të verbër në pasqyrat anësore (BSM)
 • Sistemi i Njohjes së Tabelave Rrugore (RSA)
 • Paralajmërimi i daljes nga korsia (LDA)
 • Asistencë për mbajtjen në korsi (LTA)
 • Sistemi i paralajmërimit të pasagjerëve për rrezikun e afrimit të automjeteve dhe çiklistëve kur dalin nga makina (SEA)
 • Sistemi i frenimit urgjent të mosveprimit të shoferit (kur shoferi është i sëmurë dhe automjeti është lënë jashtë kontrollit) (EDSS)
 • Imobilizator

PJESA E JASHTME

 • Disqe alumini 17” me goma 215/60 R17
 • Gomë rezervë të përkohshme
 • Dritat e përparme LED (reflektore)
 • Dritat e gjata automatike (AHB)
 • Rregullimi i lartësisë së fenerëve
 • Dritat e përparme të mjegullës LED
 • Dritat e pasme LED dhe dritat e pasme të mjegullës LED
 • Pasqyra anësore me ngrohje
 • Fshirëse të përparme me interval të programueshëm
 • Spojler i pasëm në ngjyrën e trupit

PJESA E BRENDSHME

 • Ndërrimi elektronik i marsheve
 • Sistemi klimatik me dy zona, elektronik, automatik, me kontroll të pavarur për shoferin dhe pasagjerin
 • Filtri i polenit me efekt deodorues
 • Timon shumëfunksional prej lëkure vegane me kontroll të integruar të sistemit audio, telefon dhe kompjuter në bord, Toyota Safety Sense dhe kufizues shpejtësie
 • Timoni i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi (teleskopik)
 • Frena elektrike parkimi
 • Mbrojtëse dielli me pasqyra të integruara dhe ndriçim në sediljet e përparme
 • Tapiceri tekstili i sediljeve të bëra nga materiale 100% të ricikluar
 • Rregullimi manual i sediljeve të përparme: pozicioni gjatësor dhe këndi i mbështetëses
 • Rregullimi i lartësisë së sediljes së shoferit
 • Paralajmërim për sendet e harruara në sediljen e pasagjerit dhe në sediljet e pasme
 • Tapetë tekstili për dysheme

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI

 • Sistem multimedia (MM21T1)
 • Ekran multimedial me prekje me ngjyra 8” me rezolucion të lartë
 • Integrim i telefonit me Apple Car Play dhe Android Auto
 • Bluetooth®
 • 1 USB e tipit C – përpara
 • Sistemi audio me 6 altoparlantë
 • Radio FM / AM
 • Ekran digjital 12.3" me ngjyra

CLUB

(Shtesë mbi nivelin CULT)

PJESA E BRENDSHME

 • Timon me veshje lëkure me ngrohje
 • Sediljet para me ngrohje
 • Pasqyrë elektrokromatike
 • Sediljet para me rregullim lartësie
 • Sedilja e shoferit me suport mesi
 • Ndriçim ambiental
 • 2 USB Type C - 1 para dhe 1 prapa
 • Sistem i ajrit të kondicionuar me pompë nxehtësie

PJESA E JASHTME

 • Drita FULL LED
 • Disqe 18” me goma 225/55 R18
 • Sistemi automatik i zhbllokimit/kyçjes duke prekur dorezat e dyerve dhe duke e ndezur motorin me një buton (Sistemi Smart Entry & Start)
 • Pasqyra anësore me ngrohje dhe me palosje
 • Xhami i përparmë me funksion shkrirje
 • Dritaret e pasme me xham të errësuar
 • Fshirëse automatikë me sensor shiu
 • Gomë rezervë të përkohshme për HEV; Kit riparimi TRK (pa gomë rezervë) për PHEV

SIGURIA

 • Sensorë parkimi përpara dhe pas me frenim automatik kur detekton objekte dhe makina
 • Njoftim për drejtimin e ardhjes së trafikut prapa (RCTA)

CLASSY

(Shtesë mbi nivelin CLUB)

PJESA E BRENDSHME

 • Jonizues dhe lagështues ajri Nano EX
 • Tapiceri luksoze e sediljeve në një kombinim të lëkurës vegane dhe kamoshi të prodhuar nga materiale të ricikluara
 • Rregullim elektrik i sediljes së shoferit me memorje
 • Ndriçim ambiental shumëngjyrësh

PJESA E JASHTME

 • Kit riparimi TRK (pa gomë rezervë)
 • Disqe alumini 19” me goma 225/50 R19
 • Porta e bagazhit me hapje elektrike
 • Ngjyra bi-tone

АUDIO DHE MULTIMEDIA

 • Sistem multimedia (MM21T2)
 • Ekran multimedial 12,3” me ngjyra, me prekje me rezolucion të lartë
 • Karikues wireless
 • Sistemi audio i nivelit të lartë JBL Premium Sound i projektuar posaçërisht për Toyota C-HR me 9 altoparlantë

PREMIER

(Shtesë mbi nivelin CLASSY)

SIGURIA

 • Kamera për monitorimin e shoferit (DMC)
 • Kamera 360° (PVM)
 • Paralajmërim për drejtimin e ardhjes së trafikut para në kryqëzim (FCTA)

PJESA E BRENDSHME

 • Head up display
 • Tapiceri l֝ëkure
 • Sistem ajri i kondicionuar me pompë nxehtësie (PHEV)

PJESA E JASHTME

 • Tavan panoramic me xham izolues të nxehtësisë, që mbron kabinën nga ngrohja e padëshiruar nga dielli ose humbja e nxehtësisë në mot të ftohtë
 • Fenerët automatikë LED
 • Rregullim inteligjent automatik i lartësisë së fenerëve
 • Dritat mjegulle
 • Bi-tone

GR SPORT

(Shtesë mbi nivelin CLASSY)

SIGURIA

 • Kamera e monitorimit të shoferit (DMC)
 • Kamera 360° (PVM)
 • Paralajmërim për drejtimin e ardhjes së trafikut para në kryqëzim (FCTA)

PJESA E BRENDSHME

 • Ndezje me buton
 • Pasqyrë dixhitale
 • Head up display
 • Tapiceri sediljeje Suede GR SPORT e bërë nga 45% materiale të ricikluara
 • Sistem ajri i kondicionuar me pompë nxehtësie (PHEV)

PJESA E JASHTME

 • Disqe alumini 19” me goma 225/50 R19 me dizenjo GR SPORT
 • Tavan panoramik me xham izolues të nxehtësisë, që mbron kabinën nga ngrohja e padëshiruar nga dielli ose humbja e nxehtësisë në mot të ftohtë
 • Fenerët automatikë LED
 • Rregullim inteligjent automatik i lartësisë së fenerëve
 • Dritat mjegulle
 • Bi-tone

Specifikimet teknike

SPECIFIKIMET TEKNIKE

1.8 HYBRID 2WD 2.0 HYBRID 2WD/ AWD-i 2.0 HYBRID 2WD
Drejtimi 2WD  2WD  / AWD-i  2WD 
Тransmisioni (tipi) Automatike E-CVT Automatike E-CVT Automatike E-CVT
Vëllimi i motorit (cm3) 1798 1987 1987

Fuqia maksimale e sistemit hybrid (kf)

140 197 223

Fuqia maksimale e motorit (kf @ RPM)

98 / 5200 152 / 6000 151/ 6000

Rrotullimet maksimale motorit (Nm @ RPM)

142 / 3600 190 / 4400-5200 188 / 4400-5200

Rrotullimet maksimale motorit elektrik (Nm)

185 206 208

Shpejtësia maksimale (km / orë)

170 180 (FWD) / 170 (AWD-i) 180

Akselerimi (0-100 km/h) (sekonda)

10.2 8.1 7.2

Konsumi i karburantit (i kombinuar) WLTP (l / 100 km)

4.6 4.8 (FWD) /5.1 (AWD-i) 0.9

Konsumi i karburantit (shpejtësi e lartë) WLTP (l / 100 km)

4.9 4.9 (FWD) /5.2 (AWD-i) 0.9

Kapaciteti i serbatorit(litra)

43 43 43
Autonomia (km) - - 61.8
Karikuesi on board (kW) - - 6.6

Emetimet CO2(cikël i kombinuar)  WLTP (g / km)

108 109 (FWD)/115 (AWD-i) 19

Standarti i emetimeve

EURO 6 ЕА EURO 6 ЕА EURO 6 ЕА
Suspensioni (tipi)

Përpara MacPherson / Prapa double wishbone

Kapaciteti i bagazhit

 (me kit TRK)

388 364 310

Galeria