Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Përzgjedhja e ngjyrës

Pajisjet

SHUTTLE

PJESA E BRENDSHME

 • Sistemi i frenimit kundër bllokimit me shpërndarje elektronike të forcës së frenimit (ABS + EBD)
 • Kontrolli dinamik i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Airbagë të përparme dhe anësore për sediljet e përparme
 • Perde ajrore anësore për të gjitha sediljet
 • Një vedn për pasagjerin pranë shoferit
 • 3 sedilje në rreshtin e dytë, të ndashme me 1 / 3-2 / 3 me ISOFIX për të 3 vendet
 • 2 vende individuale në rreshtin e 3-të (për versionin me 7 vende)
 • Timon elektrik
 • Asistent në të përpjeta (HAC)
 • Rregullim i lartësisë dhe thellësisë së timonit
 • Cruise Control + Limitator shpejtësie
 • Kondicioner
 • Dritaret e përparme me komandim elektrik
 • Timoni dhe leva e marsheve prej uretani
 • Doreza për pasagjerë
 • Sedilje e shoferit e rregullueshme manualisht
 • Pasqyrë e pamjes së pasme në kabinë
 • Drita për lexim
 • Dalje 12V
 • Hapja e dritareve për sediljet e rreshtit të dytë
 • 2 kruskotë- një me kapak dhe një në panelin qendror
 • Hapësirë magazinimi në dysheme me kapak
 • 4 unaza për sigurimin e ngarkesave në ndarjen e bagazhit
 • Tapiceri tekstile Manhattan
 • Hapësirë magazinimi sipër sediljeve të përparme
 • Ndriçim i tavanit dhe i bagazhit
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPMS)
 • Rrjeta e sigurisë së pasagjerëve
 • Sistemet e sigurisë Toyota Safety Sense, duke përfshirë:
  • -Sistemi i parandalimit të përplasjeve
  • -Sistemi i mbajtjes në korsi (LKA)
  • -Cruise Control + Limitator shpejtësie
  • -Asistent për njohjen e shenjave rrugore
  • -Asistent për njohjen e lodhjes së shoferit

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • Sistemi audio multimedial Toyota PRO-Touch me ekran me prekje 8' që suporton Android Auto™ dhe Apple CarPlay* nëpërmjet kabllit dhe 2 altoparlantëve
 • Lidhja Bluetooth dhe USB
 • 6-altoparlantë
 • E-call

PJESA E JASHTME

 • Drita automatike me sensor drite
 • Dritat e mjegullës
 • Pasqyra anësore të zeza elektrike dhe me ngrohje
 • Dy dyer anash rrëshqitëse për sediljet e pasme
 • Parakolpët dhe dorezat e dyerve në ngjyrën e kabinës
 • Dera e pasme me xham fiks me fshirëse
 • Mbyllje qendrore me telekomandë
 • Një çelës i palosshëm me telekomandë + një çelës i zakonshëm
 • Fshirës me interval të programueshëm
 • Disqe çeliku me goma 205/60 R16
 • Gomë rezervë normale e montuar nën dyshemenë e ndarjes së ngarkesës

FAMILY

SHTESË MBI NIVELIN SHUTTLE

PJESA E BRENDSHME

 • Sistemi automatik i kondicionimit
 • Dritaret e dyerve të pasme elektrike
 • Pasqyrë elektrokromatike në kabinë
 • Sedilja e shoferit me suport lumbar dhe mbështetëse krahu
 • Derë e pasme me dritare që hapet
 • Timoni dhe leva e marsheve me lëkurë
 • Dritaret e pasme me perde
 • Sediljet e përparme me ngrohje
 • Frena parkimi elektrike
 • Pasqyrë me ndriçim për shoferin
 • Shenja paralajmëruese kur tërhiqni një rimorkio
 • Dritaret e përparme elektrike

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • Sistemi multimedial me ekran, Mirrol Link dhe butona në timon, Android Auto / Apple CarPlay

PJESA E JASHTME

 • Drita të gjata automatike
 • Aktivizimi automatik i fshirësit (sensor shiu)
 • Pasqyra të jashtme elektrike me palosje
 • Disqe alumini me goma 205/60 R16
 • Sensor para dhe pas dhe kamera
 • Barra mbi tavan

FAMILY PLUS

SHTESË MBI NIVELIN FAMILY

PJESA E JASHTME

 • Hapja e derës pa çelës
 • Disqe alumini me goma të përforcuara 205/55 / R17
 • Sistem i monitorimit të këndit të verbër (BSM)
 • 2 çelësa inteligjentë me çip dhe çelës metalik shtesë
 • Gomë rezervë 16 ”

PJESA E BRENDSHME

 • Navigator me harta për Evropën
 • Autopilot adaptiv, duke ruajtur shpejtësinë dhe distancën konstante
 • Karikues wireless
 • Ndezje me buton
 • 3 sedilje teke në rreshtin e dytë
 • Konsolë qendrore me kuti midis sediljeve të përparme
 • Tavolina që hapen në pjesën e pasme të sediljeve të përparme
 • Pasqyrë me pamje të rreshtit të tretë
 • Perde në xhamat e pasmë
 • Kruskot me kapak
 • Hapësirë magazinimi në dysheme me kapak në rreshtin të dytë
 • Xhepa në pjesën e pasme të sediljeve të përparme
 • Dalje 230V në dysheme

AUDIO, KOMUNIKIMET DHE INFORMACIONET

 • Lidhje Wi-Fi

Specifikimet teknike

SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET TEKNIKE

1.2 Petrol / 110 k.f.

6 МТ S&S

1.2 Petrol / 130 k.f.

8 АТ S&S

1.5 Diesel / 100 k.f.

6 МТ S&S

1.5 Diesel / 130 k.f. 6 МТ S&S

Vëllimi i motorit

cm3 1199 1199 1499 1499

Fuqia maksimale

k.f.@ RPM

110/5500

130/5500

100/3500

130/5500

Fuqia rrotulluese

Nm / RPM

205/1750

230/1750

250/1750

300/1750

Transmisioni

Manual / Automatik

6 raporte manual 8 raporte automatik 6 raporte manual 6 raporte manual

Shpejtësia maksimale

km / orë

174 200 170 184

Përshpejtimi (0 - 100 km / orë)

sekonda

11.5-12.1

10.9 12.5 10.7

Konsumi (i kombinuar)

l / 100 km

5.3-5.5

5.2-5.5

4.0-4.3 4.2-4.5

Emetimet CO2  (i kombinuar)

g / km

122-125 119-125 106-113 111-120

Serbatori

Litra

53 53 53 53

Standarti i emetimeve

EU Standart

Euro 6.3 Euro 6.3 Euro 6.3 Euro 6.3

Galeria