Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Përzgjedhja e ngjyrës

E bardhë (040)

Pajisjet

Comfort

Pjesa e jashtme

 • Kontrolli i stabilitetit të mjetit (VSC)
 • Koka e marrshit me veshje uretane
 • Dorezat e dyerve me ngjyrën e trupit
 • Pasqyrat me ngrohje me ngjyrën e trupit
 • Dritaret e përparme dhe të pasme elektrike me mbrojtje kundër bllokimit
 • Hapje me pult
 • Amortizatorët para Macferson
 • Amortizatorët pas Double wishbone
 • Disqe 15" me dimensione 195/65/15
 • Frena parkimi elektrike
 • Spoiler me ngjyrën e trupit
 • Parakolpi i pasmë me ngjyrën e trupit
 • Grille radiatori e zezë
 • Parakolpi i parë me ngjyrën e trupit
 • Hapja e bagazhit me buton manual
 • Fenerë LED me drita të gjata automatike
 • Dritat e ditës LED
 • Dritat e pasme LED
 • Fenerë me opsionin Follow-me-home

Pjesa e brendshme

 • Nivelim manual i fenerëve
 • Hyrja me sistem ndriçimi
 • Mbrojtëset e diellit me ndriçim
 • Material i butë në pjesën e sipërme të kroskotit
 • Kroskot ngjyrë të zezë
 • Mbështetëse krahu
 • Xhami anësor i pasmë nuance jeshile
 • Rregullimi i frekuencës në fshirësin e xhamit
 • Kondicioner manual me modalitetin ECO
 • Fryrëset ngjyrë të zezë
 • Sedilja e drejtuesit me rregullim manual të lartësisë
 • Sedilja e pasme me ndarje 60:40
 • Dritë në bagazh
 • 7 SRS airbag
 • Ndezje me çelës
 • Dalje 12 V
 • Gomë reserve (vetëm për TS)
 • Mbështetëse krahu me rrëshqitje (vetëm për  1.8 Hybrid)
 • Ajër i kondicionuar automatik me dy zona me opsionin ECO (vetëm për 1.8 Hybrid)
 • Ndezje me buton (vetëm për 1.8 Hybrid)
 • E mban automjetin të përqendruar në korsinë e tij gjatë gjithë kohës (duart e shoferit duhet të jenë në timon). Nëse shenjat e korsisë nuk janë të dukshme, LTA zbulon skajin e rrugës dhe ndjek trajektoren e mjetit përpara. (vetëm për 1.8 hibrid)
 • Bagazh me dy nivele (vetëm për Touring Sports)
 • Dalje 12 V në bagazh (vetëm për Touring Sports)

Audio, Komunikimi dhe Informacioni

 • CD player me ekran 8"
 • Kamera parkimi me vija udhëzuese
 • Integrimi i smartphone me Android Auto dhe Apple CarPlay
 • Bluetooth, USB
 • Antenë krahë peshkaqeni
 • Komanda e audio dhe Cruise Control në timon
 • Ekran 4.2" multi-info
 • AVAS – Sistemi akustik për paralajmërimin e këmbësorëve (vetëm për Hybrid )
 • Tregues i kohës elektronike (vetëm për Hybrid )

Executive

Niveli COMFORT dhe pajisje shtesë

Pjesa e jashtme

 • Disqe alumini 16" (5 vrima)
 • Disqe alumini me kapak qendror
 • Drita mjegulle

Pjesa e brendshme

 • Rregullimi manual i lartësisë së sediljes së pasagjerit dhe drejtuesit
 • Suport mesi e rregullueshme në sediljen e drejtuesit
 • Sedilje me ngrohje për drejtuesin dhe pasagjerin
 • Sedilja e drejtuesit me xhap prapa
 • Mbështetëse krahu me rrëshqitje (jo e vlefshme për 1.2T 6M/T)
 • Timon me veshje lëkure
 • Kokë marrshi me veshje lëkure
 • Pasqyre e brendshme elektrokromatike
 • Mbrojtëset e diellit me dritë personale
 • Xhamat para dhe pas me komandim elektrik
 • A/C automatik me dy zona me funksionin ECO
 • Fryrëset ngjyrë të zezë
 • Ndriçim për pasagjerët pas (vetëm për Touring Sports)
 • Fryrëse për pasagjerët pas (vetëm për Touring Sports)
 • Ekran 7" multi-info

Touring Sports Trek

Niveli EXECUTIVE dhe pajisje shtesë

Pjesa e jashtme

 • Disqe alumini me dizenjo unike 17“ me goma 225/45
 • Fenerë Bi-LED me ndezje automatike
 • Lartësia nga toka 155 mm
 • Xhamat e pasmë të errësuar
 • Parakolp para dhe pas Off-road

Pjesa e brendshme

 • E brendshme dy-ngjyrëshe në gri dhe kafe dhe me motive druri
 • Sistemi i ri multimedial Toyota Touch 2 me ekran 8" me prekje dhe 6 altoparlantë (MM21)

Luxury

Niveli EXECUTIVE dhe pajisje shtesë

Pjesa e jashtme

 • Pasqyra me palosje elektrike
 • Disqe alumini 17" (10 vrima ) me goma 225/45r17
 • Xhamat e pasmë të errësuar
 • Fshirëset e xhamit kundra ngricës
 • Sensor shiu 
 • Fenerë Bi-LED me drita të gjata automatike

Pjesa e brendshme

 • Timon me veshje lëkure me ngrohje
 • Drita të brendshme ambientale
 • Sedilje sportive për drejtuesin e pasagjerin
 • Karikues wireless
 • Sensor parkimi para dhe pas
 • Parkim i asistuar (Simple IPA)
 • Ndrërrimi i marrsheve në timon (vetëm për 2.0 Hybrid Dynamic Force)
 • Bagazh me dy nivele (vetëm për 2.0 Hybrid Dynamic Force
 • Llampe LED në bagazh (vetëm për Touring Sports)
 • Sedilje e pasme të palosshme (vetëm për Touring Sports
 • Sistemi i ri multimedial Toyota Touch 2 me ekran 8" me prekje dhe 6 altoparlantë (MM21)

Luxury Plus Panoramic Roof

Niveli LUXURY plus dhe pajisje shtesë

Pjesa e jashtme

 • Disqe alumini 18" dy-ngjyrëshe (5 vrilma) me goma 225/40r18
 • Hapja e bagazhit me sensor këmbe
 • Tavan panoramik me hapje me system kundra bllokimit
 • Kit për riparimin e gomës

Audio, Komunikimi dhe Informacioni

 • Sistemi i zërit premium JBL me ekran multimedial 8" dhe njohje zëri  

GR Sport

Niveli EXECUTIVE dhe pajisje shtesë

Pjesa e jashtme

 • Emblema GR SPORT në derën e bagazhit
 • Disqe alumini 17" me goma 225/45r17 (10 vrima)
 • Fenerë Bi-LED
 • Konture të kuqe tek kapaku i gomave
 • Xhamat e pasmë të errësuar
 • Grille parakolpi e kromuar
 • Parakolpi i pasmë me motive satin

Pjesa e brendshme

 • E brendshme gri me mbështetëse anësore dhe jastëkë imitim lëkure  dhe zbukurime kromi satin
 • Timon lëkure
 • Shtresë e kuqe në timon
 • Shiritë GR SPORT tek dyert
 • Sistemi i ri multimedial Toyota Touch 2 me ekran 8" me prekje dhe 6 altoparlantë (MM21)

 

Specifikimet teknike

SPECIFIKIMET TEKNIKE 1.2 Turbo
6 M/T1
1.2 Turbo
CVT2
1.8 HSD4
122 kf./e-CVT3
2.0 l HYBRID Forcë Dinamike5
184 kf./e-CVT
Vëllimi i motorit (cmᶾ) 1197 1197 1798 1987
Fuqia totale e kombinuar e sistemit hybrid (DIN kf) - - 122 184

Fuqia maksimale e motorit me djegie (DIN kf)

116 116 98 153
Rrotullimet maksimale te motorit (Nm/rpm)  185 (1500-4000) 185 (1500-4000) 142/3600

192 / 4400-5200

Transmisioni 6 T/M CVT e-CVT e-CVT
Sistem Stop/Start jo jo po po
Shpejtësia maksimale (km/orë) 200 195 180 180
Akselerimi (0-100 km/orë) 10.3 10.3 11.1 8.1
Konsumi i kombinuar i karburantit (litra/100 km) 6.3 6.6 4.5-5.0 5.3-5.4
Emetimi i gazrave CO2 143 150 103-113 120-122
Kapaciteti i serbatorit (litra) 50 50 43 43
Euro Class Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6

1) MT - Manual Transmision - Transmision Manual
2) CTV - CVT – continuously variable transmission - Transmision vazhdimisht i ndryshueshëm (automatike)
3) e-CTV - Electronically controlled continuously variable transmissions - Transmision vazhdimisht i ndryshueshëm me kontroll elektronik (automatike)
4) HSD - Hybrid Synergy Drive - Kombinim i motorit konvencional me motorin elektrik
5) Forcë Dinamike - motor i gjeneratës së fundit Toyota e cila konsiston në fuqi më të madhe, konsum më të ulët dhe me emetime CO2 më të ulta.

 

Galeria