Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Përzgjedhja e ngjyrës

Pajisjet

 

BASE

PJESA E JASHTME

 • Sistemi i frenimit kundër bllokimit me shpërndarje elektronike të forcës së frenimit (ABS+EBD)
 • Sistemi i Menaxhimit Dinamik të Stabilitetit të Automjeteve (VSC)
 • Dritat automatike të ditës (DRL)
 • Timon elektrik
 • Asistencë për ngjitjen në të përpjeta (HAC)
 • Cruise Control + Limitator shpejtësie
 • Pasqyra anësore elektrike dhe me ngrohje
 • Fenerët me rregullim të lartësisë
 • Mbyllje qendrore me telekomandë
 • Një çelës i palosshëm me telekomandë
 • Parakolpët, dorezat e dyerve dhe pasqyrat ngjyre të zezë
 • Dy dyer të pasme që hapen në 180 grade me dritare, tela dhe fshirëse
 • Goma me përmasa 215/65 R16C me disqe çeliku
 • Xhamat e pasmë të errësuar

PJESA E BRENDSHME

 • Airbag para dhe anësorë për shoferin dhe pasagjerët e sediljeve të përparme
 • Vend për 2 pasagjerë pranë shoferit
 • 3 vende në rreshtin e 2-të, të ndashme në një raport 1/3-2/3
 • 3 ndenjëse në rreshtin e 3-të, të fiksuara
 • Rripa me tre pika fiksimi me rregullim të lartësisë
 • Rregullim i timonit në lartësi dhe thellësi
 • Kondicioner
 • Mbështetëse e krahut të sediljes së shoferit
 • Mbështetëse koke të rregullueshme për të gjitha sediljet
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme manualisht në lartësi dhe gjatësi
 • Mbështetëse krahu e palosshme e sediljes së shoferit
 • Pasqyra e pamjes prapa në kabinë
 • Alarm zanor për dritat e harruara
 • Alarm zanor për çelësin e harruar në kuadër
 • Imobilizer
 • 3 priza me tension 12 V - në panelin qendror, në kruskot dhe në rreshtin e tretë të sediljeve
 • Hapje e dritareve me rrëshqitje për sediljet e rreshtit të dytë
 • Kruskot me ndriçim
 • Ekran i vogël njëngjyrësh në panelin e instrumenteve
 • Hapësirë ​​magazinimi mbi xhamin e përparmë
 • Unaza për sigurimin e ngarkesës në ndarjen e ngarkesave
 • Sediljet me tapiceri gri të errët
 • Hapësirë për ​​shishe në xhepat e dyerve
 • Ndriçim tavani për 3 rreshtat e sediljeve
 • Fshirëse me interval të programueshëm dhe spërkatës në fletët e fshirësit
 • Vend për artikujt në panelin e instrumenteve
 • Hapësira magazinimi nën sediljen e pasagjerit të përparmë
 • Derë e djathtë rrëshqitëse me dritare
 • Gomë rezervë normale
 • Xhamat e pasmë të errësuar
 • Sistem i monitorimit të presionit të gomave (TPMS)

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI

 • Toyota PRO-Touch - Sistemi audio multimedial me ekran me prekje 7' që lidhet me Android Auto™ dhe Apple CarPlay*
 • Lidhje me Bluetooth dhe USB
 • 4 altoparlantë
 • Kontrolli i funksioneve audio pas timonit

COMFORT

Shtesë mbi nivelin BASE

PJESA E JASHTME

 • Xhami i përparmë i laminuar, akustik dhe termik
 • Parakolpët, dorezat e dyerve dhe pasqyrat me ngjyrën e kabinës
 • Dritare që nuk hapen për sediljet e rreshtit të dytë
 • Goma në madhësi 215/65 R16C me disqe çeliku për transmision manual
 • Goma në madhësi 225/55/R17C me disqe çeliku për transmision automatik
 • Dritat e përparme të mjegullës

PJESA E BRENDSHME

 • Kondicioner automatik
 • Kondicioner shtesë për sediljet e pasme
 • Fshirëse automatike
 • Pasqyrë e brendshme elektrokromatike
 • Tavan multifunksional
 • Sediljet me tapiceri gri të errët
 • Ekran njëngjyrësh në panelin e instrumenteve
 • Rregullimi i suportit të mesit (lumbar) të sediljes së shoferit
 • Mbështetëse e palosshme e sediljes së pasagjerit të përparmë, jo e palosshme e shoferit
 • Ndriçim tavani për sediljet e 3 rreshtave me 2 llamba shtesë leximi
 • Mbështetëse e krahu e sediljes së përparme të pasagjerit
 • Ndriçim në bagazh
 • 3 vende në rreshtin e 3-të, të ndashme në një raport 1/3-2/3
 • Derë e majtë rrëshqitëse me dritare

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INOFORMACIONI 

 • Toyota PRO-Touch - Sistemi audio multimedial me ekran me prekje 7' që lidhet me Android Auto™ dhe Apple CarPlay*
 • Navigator me hartat e Evropës
 • Lidhje me Bluetooth dhe porta USB
 • 4 altoparlantë
 • Kontrolli i funksioneve audio pas timonit
 • 4 priza për tension 12V – në panelin qendror, në kruskot dhe në sediljet e rreshtit të dytë dhe të tretë

VIP+

Shtesë mbi nivelin COMFORT

PJESA E JASHTME

 • Hapja e derës pa çelës dhe ndezja e motorit me një buton
 • Sensorë parkimi përpara
 • Sensorët e parkimit të pasmë
 • Pasqyra të jashtme me palosje elektrike
 • Disqe alumini me madhësi 225/55/R17 me goma të përforcuara
 • Pasqyra anësore të rregullueshme elektrike me ngrohje dhe mbyllje automatike me buton
 • Sistemi i monitorimit të këndit të verbër me tregues në pasqyrat anësore (BSM)
 • Kamera e pasme, vizualizim i sistemit multimedial
 • Drita LED automatike ditore
 • Fenerët ksenon
 • Sprucator për larjen e fenerëve të përparmë
 • Dera e pasme me fshirëse, ngrohëse dhe hapje të dritares

PJESA E BRENDSHME

 • 2 dyer rrëshqitëse të motorizuara anësore
 • Sedilje lëkure me pore
 • 2 sedilje të lëvizshme/rrotulluese në rreshtin e dytë me shina
 • 3 sedilje të lëvizshme në rreshtin e tretë me shina, të ndashme 1/3 - 2/3
 • 3 sedilje në rreshtin e tretë me shina
 • Funksioni i masazhit për sediljet e përparme – 3 lloje masazhi
 • Sediljet e përparme me rregullim elektrik në lartësi dhe suport lumbar
 • Tavan panoramik (xhami) i përbërë nga 2 pjesë të veçanta paralele
 • Pasqyrë elektrokromatike me sensor të integruar për të punuar me sistemin e ndërrimit automatik midis dritave të shkurtra dhe të gjata
 • Tavolina portative në pjesën e pasme të sediljeve të përparme
 • Konsola qendrore midis sediljeve të rreshtit të dytë dhe të tretë me tavolina të zgjatura dhe mbajtëse filxhani
 • Shtroje Texelic për të gjitha sediljet

AUDIO, KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI 

 • Sistem special surround audio HIFI 200W me 10 altoparlantë
 • Shfaqës informacioni me ngjyra në panelin e instrumentave

Specifikimet teknike

SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET TEKNIKE

2.0 L  

6 МТ S&S

2.0 L 

8 AT S&S

Vëllimi i motorit

cm3 1997 1997

Fuqia maksimale

kuaj fuqi

144 177

Fuqia rrotulluese

Nm / RPM

340 400/2000-2500

Transmisioni

Manual / Automatik

6 raporte manual 8 raporte automatik

Shpejtësia maksimale

km / orë

185 185

Përshpejtimi (0 - 100 km / orë)

sekonda

N/A 8.8

Konsumi (i kombinuar)

l / 100 km

5.3  5.7

Emetimet CO2  (i kombinuar)

g / km

139 150

Serbatori

Litra

69 69

Standarti i emetimeve

EU Standart

Euro 6.3 Euro 6.3

Aftësia tërheqëse e rimorkios me frena dhe pa frena

kilogram

1900/750

1900/750

Galeria