Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Servisi TOYOTA

 

Servisi punon në oraret si më poshtë:

E Hënë - E Premte

08:00 deri në orën 16:30

E Shtunë

08:00 deri në orën 13:00

 

Telefononi për rezervimin e servisit:

00355 68 60 62 830

ose na shkruani në:

mikel.arapi@alto.com.al

Ekipi ynë me përvojë, vazhdimisht ofron ekspertizë me qëllim që të ndihmojë klientët tanë për plotësimin e të gjitha kërkesave dhe problemeve të tyre. Jemi gjithmonë të gatshëm të ofrojmë asistencë për t'ju çuar drejt zgjidhjes më të mirë të mundshme. Pas marrjes së mesazhit tuaj, do t'ju kontaktojmë brenda 24 orëve për konfirmimin e rezervimit.

Të dhënat personale të kësaj kërkese janë të destinuara për ALTO Sh.p.k., përfaqësues zyrëtar i TOYOTA në Shqipëri. Për të përmbushur çdo kërkesë stafi ynë do të jetë në dispozicion tuaj.
Ne dëshirojmë tju mbajmë të përditësuar me lajmet, ofertat dhe eventet tona më të fundit. Ju sigurojmë që mbrojtja e informacionit tuaj personal është përparësia jonë dhe ALTO Sh.p.k. do të përdorë të dhënat tuaja personale vetëm për kategoritë e shënuara më poshtë.


Po, dëshiroj të marr:

Lajmet, ofertat dhe eventet më të fundit të Toyota nga ALTO Sh.p.k.
Pyetësorë marketing


Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë tek info@alto.com.al