Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

TOYOTA E RE YARIS HYBRID

 

FORCË E RE DINAMIKE 1.5L HYBRID – MË E SHPEJTË DHE MË EFIÇIENTE.

Toyota Yaris e re është krijuar për të përmbushur sfidat në rritje të jetës së përditshme urbane.

Konsumatorët e sotëm presin që makina e tyre të ofrojë stil dhe të jetë praktike. Ata duan që ajo të jetë e thjeshtë për t'u parkuar, e shkathët në qytet dhe e rehatshme në udhëtime më të gjata. Ata presin nivele të larta të sigurisë dhe kostot më të ulëta të mundshme të drejtimit.

Dhe, natyrisht, ata preferojnë që këto atribute t’u dorëzohen me një çmim të përballueshëm.

Për t'iu përgjigjur këtyre kërkesave gjithnjë e në rritje, Toyota Yaris e re sjell filozofinë e re të Toyota Global Architecture (TNGA) për herë të parë në segmentin e makinave kompakte.

Për Toyota Yaris e re, kjo ofrohet përmes përdorimit për herë të parë të platformës së re GA-B dhe përdorimit për herë të parë të sistemit të ri hybrid TNGA - me 3 cilindra.

Kjo qasje plotësohet nga përparimet në sistemet aktive dhe pasive për të krijuar makinën kompakte më të sigurt në botë.