Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

TOYOTA PREZANTON DIZENJON E RE TË LOGOS

Toyota prezanton dizajnin të ri të markës në Evropë me një version të përpunuar të logos dhe tipografisë. Ajo sinjalizon një epokë të re për Toyota, pasi kalon nga një kompani e makinave në një kompani lëvizshmërie. Zhvilluar rreth një baze gjithnjë e më të ndryshme të klientëve që vijnë në markë për një gamë të zgjeruar të produkteve dhe shërbimeve të lëvizshmërisë, gjuha e re e projektimit është e rrjedhshme në të gjitha pikat e prekjes dixhitale dhe fizike.

Identiteti i ri vizual drejtohet nga thjeshtimi dhe është formuar nga katër parime kryesore: mendimi përpara, gatishmëria, më shumë ndjesi premium dhe ultra-konsistent në të gjitha njësitë e biznesit dhe nën-markat.

Logoja e re e markës Toyota e paraqet emblemën e saj në një dizajn të thjeshtë 2-D, duke hequr fjalen Toyota, pasi vetë emblema është e njohur në të gjithë Evropën. Dizajni komunikon thjeshtësi, transparencë dhe modernitet dhe është përshtatur në mënyrë të përkryer me hapësirën dixhitale, por po aq efektive në botën fizike. Logoja e re do të aplikohet në të gjitha pikat e kontaktit, ndërsa logoja aktuale do të përdoret akoma për automjetet. Logoja aktuale e pikave të shitjes do të mbetet akoma dhe do të rishikohet në kontekstin e Strategjisë së Rrjetit Toyota 2025.

Identiteti i ri vizual vjen me një tipografi të re, me tipografi tip Toyota, më shumë qëllime si për mjediset on-line ashtu edhe off-line dhe mundëson marrëdhënie të hapura dhe tërheqëse me klientin. Ajo shënon një hap në gatishmërinë dixhitale pasi kompania zgjeron shitjet me pakicë në internet në Evropë.

Logotipi i ri sjell gjithashtu qartësi dhe qëndrueshmëri të zgjeruar në fushat e ndryshme të biznesit të Toyota, duke përfshirë ndryshimet në emërtimin - Menaxhimi i Sigurimeve Toyota tani është riemëruar Shërbimi i Sigurimeve Toyota pasi biznesi i tij zgjerohet me rritjen e shërbimeve të lidhura dhe produkteve të reja të lëvizshmërisë. Në zonën e makinave të përdorura, Toyota Plus tani bëhet Toyota të Përdorura të Miratuara.