Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x
 

SERVISI I AUTORIZUAR TOYOTA

Ekipi i Toyota Albania është këshilltari juaj në çdo moment. Jemi gjithmonë të gatshëm të ofrojmë asistencë për t'ju çuar drejt zgjidhjes më të mirë të mundëshme.

Si i vetmi servis i autorizuar Toyota, ju ofrojmë:

- çmimet më të lira të pjesëve origjinale

- kontroll falas në bango-provë

- shërbime cilësore dhe profesionale

Ju mirëpresim çdo ditë E hënë - E premte 08.00-16.30 dhe E shtunë 08.00-13.00 në adresën: ALTO Sh.p.k. - Toyota Albania, Autostrada Tiranë-Durrës Km.5.

Kontaktoni në numrin e telefonit 0686062830 për të lënë takimin tuaj pranë servisit Toyota.