Faqja jonë e internetit përdor cookies për analiza statistikore dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Duke vazhduar me përdorimin e faqes sonë, ju pajtoheni me këto kushte. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale dhe Njoftimi mbi privatësinë.

x
x

Toyota Camry Hybrid

Përzgjedhja e ngjyrës

040 - E bardhë

Pajisjet

COMFORT

PJESA E BRENDSHME

 • Sistem frenimi antibllokim me frenim të asistuar (ABS+EBD+BA)
 • Kontroll i stabilitetit të mjetit (VSC+) dhe kontroll i tërheqjes (TRC)
 • Asistencë për nisjen në malore (HAC)
 • Asistencë për njohjen e sinjalistikës rrugore(RSA)
 • Paralajmërim për ndërrimin e korsisë (LDA)
 • Sistemi i detektimit dhe shmangies së këmbësorëve dhe çiklistëve(PCS)
 • Asistencë për manovrim dhe ndërrimin e korsisë (pjesë e PCS)
 • Sistem inteligjent i adaptimit të shpejtësisë në Cruise Control (iACC)
 • Sinjalizues me zhurmë për afrimin e makinave
 • Sistem monitorimi i presionit të gomave(TPMS)
 • Sistemi i njoftimit të emergjencës E-call
 • Sistemi i stabilitetit elektronik
 • Shpërndarja elektronike e forcës së frenimit
 • 7 airbag: Airbag për shoferin dhe pasagjerin e përparmë
 • Airbag anësor për rreshtin e parë
 • Airbag për gjunjët e shoferit
 • Airbag anësor tip perde
 • Sistem ISOFIX për montimin e sediljeve të fëmijëve
 • Kamera në pjesën e pasme me vija dinamike drejtuese
 • Sensorë parkimi përpara dhe prapa
 • Ndriçimi LED në panelin e instrumentave
 • Sedilje prej tekstili
 • Sedilja e pasagjerit të rreshtit të parë e rregullueshme manualisht në lartësi
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme elektronikisht
 • Rregullim elektrik i suportit të mesit (lumbarit) për sediljen e shoferit
 • Sedilja e pasagjerit të rreshtit te parë e rregullueshme manualisht (para – mbrapa)
 • Sedilja e pasme e palosshme 60/40
 • Mbështetëse krahu për sediljet e para
 • Mbështetëse krahu në sediljet e rreshtit të dytë
 • 2 vende për mbajtjen e gotës në pjesën e përparme edhe 2 në pjesën e pasme
 • Ndriçim në derë në momentin e hapjes
 • Llampa LED për ndriçim për sediljet e para
 • Ndriçim në pjesën e këmbëve
 • Sistem për aktivizimin e ndriçimit kur dera është e hapur
 • Ndriçim LED i ndarë për pasagjerët e rreshtit të dytë
 • Timon me veshje lëkure dhe qepje të zeza
 • Rregullimi manual i timonit në thellësi dhe lartësi
 • Timon elektrik
 • Material i kromuar rreth levës së marshit
 • Pasqyra qendrore elektromatike
 • Sistem kondicionimi me dy zona me filter NanoE
 • Filtër kundër poleneve
 • Filtër për pastrimin e ajrit
 • Ndriçim ambiental në dorezat e brendshme
 • Shirit dekorativ i kromuar në dyert e pasme
 • Xhamat e pasëm të pajisur me filtër UV
 • Amortizatorët e parë të tipit MacPherson
 • Amortizatorët e pasëm me double-wishbone
 • Fshirëse xhami me disa nivele shpejtësie
 • Paralajmerues i nivelit të solucionit larës të fshirëseve të xhamit
 • Frena dore elektrike
 • Mbyllje qendrore me telekomandë
 • Hapje e bagazhit me telekomandë
 • Ndriçim në bagazh
 • Mbyllje automatike e dyerve në momentin që makina niset
 • Zgjedhja e modalitetit të drejtimit ECO, NORMAL, SPORT
 • Gomë rezervë

PJESA E JASHTME

 • Dritat e ditës LED
 • Dritat e gjata LED
 • Dritat e mjegullës para LED
 • Dritat e pasme LED
 • Dritë e tretë frenimi LED (Drita e mesit)
 • Sinjalet e kthimit të integruara në pasqyrë
 • Fikje automatike e dritave
 • Sinjal akustik kur harrohen dritat e ndezura
 • Dritat e gjata automatike
 • Fshirëse xhamash automatike me disa nivele
 • Pastrues fenerësh
 • Pasqyrat anësore të rregullueshme elektronikisht
 • Pasqyrat anësore me të njëjtën ngjyrë me atë të makinës
 • Parakolpi dhe prapakolpi në të njëjtën ngjyrë me makinën
 • Grilë e radiatorit me ngjyrë të zezë
 • Element ngjyrë argjendi në pjesën e poshtme të grilës së radiatorit
 • Dorezat e dyerve në ngjyrën e makinës
 • Mbrojtje kundër bllokimit të dorës në xhamat e makinës (ndalojnë automatikisht)
 • Xhamat e parë anësorë me mbrojtje me filtër UV
 • Xhami i pasëm me ngrohje
 • Disqe 17” me goma 215 / 55R17
 • Mbulesë mbrojtëse nën makinë
 • Shtresë për mbrojtjen e bojës nga pluhurat dhe gërvishtjet në gjithë trupin e makinës

AUDIO,KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI

 • Lidhje e smartphone me Apple CarPlay / Android Auto
 • Ekran multi informacion 7”
 • Radio-CD: 6 altoparlantë dhe lexues MP3;
 • Lidhje Bluetooth për telefonin dhe portë karikimi USB
 • 2 porta USB për sediljet e rreshtit të dytë
 • Mikrofon për çdo llampë personale të rreshtit të parë
 • Timon me komanda multifuksionale
 • Komanda me zë në timon
 • Adaptive Cruise Control me komandë në timon
 • Komandimi i ekranit të informacionit nga timoni
 • Sistemi i paralajmërimit të daljes nga korsia
 • Komandimi i audio nga timoni
 • Komanda e telefonit në timon
 • Immobilizer

EXECUTIVE

Shtesë kundrejt nivelit Comfort

  PJESA E BRENDSHME

 • Sedilje lëkure
 • Sedilje e para me ngrohje
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme në lartësi
 • Rregullim elektrik i suportit të mesit (lumbarit) për sediljen e pasagjerit
 • Rregullim elektrik para-mbrapa i sediljes së pasagjerit
 • Mbështetëse krahu mes shoferit dhe pasagjerit, material lëkure sintetike
 • Pjesa e brendshme e dyerve me elementë lëkure
 • Mbështetëset e krahut në dyert e para prej lëkure sintetike

ELEGANCE

Shtesë kundrejt nivelit Executive

PJESA E BRENDSHME

 • Paralajmërues për trafikun që vjen nga pas (RCTA)
 • Monitorimi i këndit të vdekur (BSM)
 • Sensor inteligjent para dhe prapa me sistem frenimi automatik
 • Hyrje pa çelës dhe sistem ndezje-fikje me buton
 • Timon me ngrohje
 • Marshe në timon
 • Rregullimi elektronik i timonit në lartësi dhe thellësi
 • Xhami i pasëm i errësuar
 • Elementë ngjyrë druri të errët në panelin kryesorë
 • Elementë të kromuar rreth vendit të mbajtëseve të gotave

PJESA E JASHTME

 • Sinjalet e kthimit LED
 • Dritat e pasme LED
 • Grila e radiatorit ngjyrë gri e errët me elementë të kromuar në pjesën e poshtme të saj
 • Disqe 18” ngjyra gri e errët, me goma 235 / 45R18

AUDIO,KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI

 • Sistemi i navigimit Toyota Touch® 2
 • Ekran multifuksional 9”
 • Vend karikimi telefoni Wireless (për modelet që e suportojnë këtë opsion)

Luxury

Shtesë kundrejt nivelit Elegance

PJESA E BRENDSHME

 • Sistemi i kondicionimit automatik me 3-zona
 • Sediljet e para me ftohje
 • Panel në pjesën e pasme për kontrollin e kondicionimit
 • Sistemi i ventilimit i rregullueshëm sipas dëshirës për sediljet e rreshtit të dytë
 • Sedilja e shoferit me memorie
 • Dy sediljet anësore të rreshtit të dytë me ngrohje
 • Sediljet e pasme (të pandara) me rregullim elektrik për shtrirjen e tyre
 • Mbështetëset e kokës për rreshtin e dytë të rregullueshme
 • Sedilja e mesit e rreshtit të dytë me palosje dhe akses në bagazh
 • Perde elektrike për xhamat e rreshtit të dytë
 • Kamera panoramike të tipit "bird's eye view"

PJESA E JASHTME

 • Pasqyrat anësore që ulen kur ecën pas
 • Pasqyrat anësore me sistem memorizimi të pozicionit

AUDIO,KOMUNIKIMI DHE INFORMACIONI

 • Ekran Head-up
 • Radio dixhitale (DAB) me 9 altoparlantë
 • Panel kontrolli multifunksional në mbështetësen e krahut të rreshtit të dytë
 • Timon me sistem memorizimi të pozicionit

Specifikimet teknike

SPECIFIKIMET TEKNIKE 2.5l HYBRID /4-cilindra në linjë/
Vëllimi i motorit cm³ 2487
Fuqia motorike kf/kW 218/kf 160/kW
Fuqia motorike kf/kW 178/kf 131/kW
Rrotullimet Nm/rpm 221 / 3600-5200
Transmisioni   eCVT
Shpejtësia maksimale km/orë 180
Akselerimi (0 - 100 km/h) 0-100 km/orë 8.3 sekonda

Konsumi i Kombinuar i Karburantit

Shpejtësi e kombinuar

litra/100km

5,3-5,6 litra

Emetimi i gazrave CO2

Shpejtësi e kombinuar

gram/km 120-127 gram
Dimensionet (Gjatësia,Gjerësia,Lartësia) mm 4,885/1,840/1,445
Distanca aksiale mm 2825
Lartësia nga toka mm 145
Volumi i serbatorit litra 50 litra
Euro Class   Euro 6

 

Galeria